Draag je steentje bij!
nº33

Een initiatief van:
Stichting 8X10
en
Draag je steentje bij!

Koop aandelen in de vorm van Bakstenen!! 
Koop een baksteen twv €100, dan zetten wij jouw naam erop!


Van Deventerstraat nr33, voorheen Coolstraat, anno 1949

Waarom juist NU investeren in bakstenen!

De van Deventerstraat ligt helemaal aan het einde van de stad Rotterdam in het M4H gebied nabij de Marconistrip. Dit is een gebied in ontwikkeling waar uiteindelijk met een jaar of 5, een woonwijk uit de grond gestampt zal worden. Ook wordt daar op dit moment de eerste ‘floating farm’ van Nederland gerealiseerd. Kortom: Veel toekomst muziek!

Een jaar geleden was het plan van Stichting 8 X 10 in samenwerking met het Ukulele Paradijs afgewezen omdat het Havenbedrijf liever wilde slopen. Een jaar later werd de inmiddels zwaar verwaarloosde en door junkies uitgewoonde locatie ons vrij plotseling toch aangeboden!

Het oorspronkelijk ingediende plan: PDF

Reden: De gemeente Rotterdam vond dat onderzocht moest worden of het pand van de sloop behouden kon worden. Zo kwam het HBR dan toch weer bij ons terecht en wij zijn exclusief de enige partij waar op dit moment mee gesproken wordt!

MAW: De kans is groot dat het pand alsnog gesloopt zal worden wanneer wij afhaken. De locatie biedt vele mogelijkheden ware het niet dat er eerst flink geïnvesteerd moet worden! Op dit moment onderzoeken wij de haalbaarheid die vergroot wordt wanneer er genoeg mensen investeren in de herontwikkeling van deze locatie!

Wat nu?

Wil jij aandeelhouder worden voor behoud van de van Deventerstraat 33?!
We juichen het toe!! We proberen een groep mensen bij elkaar te krijgen om dit pand van de sloop te redden. Hoor jij daarbij? Ben je op zoek naar een leuk project? 

Voor het pand aan de Van Deventerstraat zoeken we in dit vroege stadium investeerders/huurders.

  • Ben jij een investeerder?
  • Ben jij op zoek naar een kantoor, werkplek, of werkplaats en steek jij graag je handen uit de mouw?
  • Of zoek jij tijdelijk een overdekte parkeer-/klusplek voor je bus of foodtruck?
  • Of wil je ons helpen door in het bestuur van de Stichting Acht x Tien plaats te nemen?

Naast toekomstige investeerders/huurders zoeken we ook werklui!

Ben je goed in electra, CV, houtkachels, hout bewerken, glas snijden, verven, lassen of wil je sowieso graag een steentje bijdragen? Joepie! We zoeken betrokkenen die tegen een schappelijk bedrag of gewoon vrijwillig willen helpen om de keet op te bouwen. We zetten graag ook jouw naam op de gevel! Je kunt ons zeker ook helpen wanneer je goed bent in het aanvragen van subsidies of het opstarten van (stage) projecten/leertrajecten.

Meld je! We willen graag afspraken met je maken om een beter plan voor te kunnen leggen aan het Havenbedrijf. Uiteraard willen zij de garantie dat we de erfpacht kunnen opbrengen de aankomende jaren.

Please: zeg het voort! Email naar nr33@ukulele.nl

Dus koop een baksteen, deze kost 100 euro.
Deze baksteen blijft van jou!
Dat is jouw investering in vastgoed!

Alle beetjes helpen, we hebben in totaal 100.000 euro nodig om het pand leefbaar en functioneel te maken. We moeten dus zeker 1000 bakstenen verkopen. Daar gaan we eerst mee bouwen. Je investering blijft minimaal 5 jaar vast staan. Na 5 jaar kunnen we berekenen of jouw aandeel meer waard is geworden en of jij jouw baksteen weer kunt inwisselen.

Na aankoop van 1 of meer bakstenen krijg je een certificaat opgestuurd als bevestiging van jouw investering. Geef dus duidelijk jouw naam en adres door op het bankafschrift onder vermelding van nr33

Help de maatschappij op weg! Investeer in een nieuwe broedplaats!
Gaat het hele plan niet door, dan krijg je je investering geheel terug.

Donaties voor nr33 of Het Ukulele Paradijs kun je altijd doen!
NL77INGB0006065596 tnv Stichting 8 X 10

Aandelen

Verkocht: 11 / 1000
€ 100
Klussen & Materialen

We zijn ook op zoek naar mensen die willen helpen met grote en kleine klussen. En we zoeken bouwmaterialen. In eerste instantie met name stevig GLAS. Want er zijn héél véél kapotte ramen.

Ik wil ook een aandeel in nr33!