CROWDFUNDING
Ukulele Paradijs

Camino Nuevo /
De Nieuwe Weg

Na een turbulente periode heeft 'Het Ukulele Paradijs' uw steun hard nodig!

Zoals jullie wellicht weten hebben wij de winkel aan de Paradijslaan te Crooswijk moeten ontruimen. Met nog een voorraad van zo’n 180 ukuleles stonden we op straat. Ach die ukuleles, die vinden hun weg wel. Wat veel erger is, is dat de ukulele ontmoetingsplek nu ook verdwenen is!

Natuurlijk zijn er genoeg plekken waar ukulelespelers elkaar ontmoeten, maar in 'Het Ukulele Paradijs' kon je gewoon aan komen waaien. Het was altijd daar, vrij toegankelijk voor iedereen die er meer van wilde weten. Er gebeurden altijd bijzondere dingen en menig artiest is hier op de ukulele begonnen. Nu wil 'Het Ukulele Paradijs’ wil door in een oude circuswagen! Een nieuwe ontmoetingsplek waar nieuwe verhalen ontstaan! Een podium voor ukulelisten. Een plek waar je een workshops kunt volgen en samen kunt spelen op de ukulele.

Dit plan voor het mobiele voortbestaan van 'Het Ukulele Paradijs', willen wij verwezelijken via Crowdfunding om de financiën bij elkaar sprokkelen. Niet alleen financiëel kun je ons ondersteunen, ook in te doneren werkuren en/of materiaal.  

'Het Ukulele Parardijs' als een reizend podium / ontmoetingplek / ukulele supply is nu nog een droom. We zullen aankomende maanden de woonwagen ombouwen tot theater en ontmoetingsplek met keuken en 4 slaapplekken in de kleedkamer. We kunnen alle financiele middelen gebruiken en natuurlijk krijgt u er iets voor terug…

Laten we meteen doorsteken!..

Wat kun jij doen? Wat kun jij doen om de activiteiten van 'Het Ukulele Paradijs' te stimuleren? 

 

10 redenen om het Ukulele Paradijs te steunen

 1. Omdat je er met veel plezier een ukulele kocht
 2. Omdat je het mobiele bestaan van het Ukulele Paradijs toejuicht
 3. Omdat je reeds sinds jaar en dag gebruikt maakt van de chordfinder op www.ukulele.nl
 4. Omdat je heel graag liedjes mee speelt met de Ukulele Play Along website (die nu tijdelijk kapot is)
 5. Omdat je de ideële muzikale speerpunten van de stichting aprecieert
 6. Omdat je ook vindt dat muzikaliteit bevordert dient te worden
 7. Omdat je 'Ukulele in de Klas' een goed initiatief vindt
 8. Omdat je te weinig leuke dingen als het Ukulele Paradijs tegen komt
 9. Omdat je UKULELE TV met Jan & Els heel leuk vindt
 10. Omdat je het domweg leuk vindt om Het Ukulele Paradijs te helpen

Reizend Theater

'Het Ukulele Paradijs' wordt een klein reizend theater met een podium voor de diverse ukulele artiesten. Kwaliteit gegarandeerd!! De wagen zal langs festivals, feesten en scholen trekken om aldaar het gemak van ukulele spelen uit te leggen en zo de muzikaliteit van de medemens te bevorderen! Succes gegarandeerd met de vrolijke baanbrekende workshops in de vorm van een Ukulele Play Along waarbij iedereen in korte tijd het instrument leert bespelen.  Uw gastheer en gastvrouw: Jan van Leiden & Els van Leiden-Dakje met het eenmans Orkest! (beter bekend van UKULELE TV)

Natuurlijk kun jij je ook aanmelden als vaste artiest uit de stal van 'Het Ukulele Paradijs'.. Kun je goed spelen, maak je mooie muziek of ben je heel grappig met je ukulele?? Stuur een mail naar paradijs@ukulele.nl met daarin jouw bijzonderheden. 

De vaste artiesten tot nu toe :

 • De Ukuladies
 • Small Talk
 • Delouise
 • De Aimabale Schoften
 • Berry Good, Maria Mejor y Uno Mas
 • Jesus Evil Highway (als ze tenminste Ukulele spelen)

 

Begroting

De begroting is verdeeld over 2 periodes:

 1. De eerste periode is voor wat werkelijk hard nodig is om de woonwagen te redden van de ondergang.
 2. De tweede periode is om ervan te maken wat we willen. 'Het Ukulele Paradijs' op wielen ready to go!!

Begroting 1ste periode

Huur loods € 3000
Bouw Materialen € 4000
Decor, Licht en geluid € 2000
overig en onvoorzien € 1000
Subtotaal € 10000

Begroting 2de periode:

Werkmannen a €10/uur € 2500
Solarsysteem € 3500
Transport € 3500
onvoorzien € 500
Subtotaal € 10000

 

Planning

Oktober 2015

In Oktober zullen we zoveel mogelijk de buitenkant van de wagen in orde maken, inclusief dak! En we willen de binnenkant strippen en de electra klaar maken. Dat wil zeggen: schuren, lakken, slopen, repareren, isoleren, houtbewerking, dakreparatie, kozijnen, dakgootjes, etc.

November 2015

Wanneer in oktober de wagen wind en water dicht is gemaakt kunnen we in November de binnenkant opbouwen. Nieuwe betimmering, vloer schuren, vloer leggen, electra afmaken, keuken plaatsen, rondzit timmeren, kussens & gordijnen naaien, watertank plaatsen, wc, slaapkamer, bedden, gordijnrails.. 
Bovendien kunnen we een start maken met het Podium!

Ben je handig en wil jij minimaal 1 dag investeren in dit project, meld je dan spoedig. Vanaf 12 okt t/m 26 oktober zijn wij elke dag bezig in de loods en kunnen jouw hulp goed gebruiken! Mail naar paradijs@ukulele.nl of bel met Eveline 0616508001 om te zeggen welke dag jou goed uit komt!

 

 

Meedoen?

Je kunt op verschillende manieren dit project ondersteunen:

Donatie / Sponsoring

Wil je het project financieel ondersteunen dan kan dat door overmaking op:
NL77 INGB 0006 0655 96 t.n.v. STG ACHT X TIEN
Onder vermelding van: 'Schenking Crowdfunding Ukulele Paradijs' en uw emailadres!
Zie in de sponsoring-kolom rechts de tegenprestaties die het Ukulele Paradijs levert!

Steun door manskracht en werkuren

Wil je toch wat doen maar kun je het geld eigenlijk niet missen, dan hebben wij hier de mogelijkheid om minimaal 1 dag mee te helpen aan de tot stand koming van dit project. Hetzij door middel van klussen aan de woonwagen, als schuren, lakken, lassen slijpen, electra,... maar er is ook werk voor mensen die niet kunnen klussen, voor b.v. publiciteit, sociale media, grafische vormgeving, filmers en/of boekingsagenten om dit nieuwe Ukulele Theater goed in de markt te kunnen zetten bij b.v. scholen of festivals!

Delen / share

Hulp door steun betuiging! Deel deze crowdfunding website voor 'Het Ukulele Paradijs' op je eigen FB pagina, twitter account of andere sociale media! Zo zullen meer mensen er vanaf weten en hiermee vergroot jij de mogelijk om de financiën voor het nieuwe Ukulele Paradijs rond te krijgen!! Dat is heel wat waard!

Contact

Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen:

 paradijs@ukulele.nl

 0616508001

 

Sponsoring

Huidig totaalbedrag: € 4640
Een dag klussen
donateurs

Steun door manskracht en werkuren. Wil je toch wat doen maar kun je het geld eigenlijk niet missen, dan kun je 1 dag (of meer) mee helpen aan het tot stand komen van dit project. Je krijgt per werkdag een gratis lunch met bier toe! Klussen aan de woonwagen of helpen bij bv publiciteit, sociale media, grafische vormgeving, etc om dit nieuwe Ukulele Theater goed in de markt te kunnen zetten bij b.v. scholen of festivals!

Materiaal/Gereedschap
donateurs
Staat er bij jou gereedschap in de schuur dat (tijdelijk) werkeloos is? Bv: Zaagtafel, Schaafmachine, Schuurmachines incl schuurpapier, Aluminium Steiger, Frituurpan of Tractor!? Etc. Of materiaal? : Hout! Staal! Isolatie!..

€ 50
donateurs
Je krijgt een Stem-Analyse cadeau! Uuh, wat is dat dan?? Middels het VA stem analyse programma kun je feitelijk via de stem de frequenties in je hersenen meten. Dat vist het programma uit de frequenties van je stem, er vanuitgaande dat de frequenties van je stem overeenkomen met de frequenties van je hersenen. Met andere woorden: Is er een blokkade in je hersenen, dan komt die informatie via de stem naar buiten. Hiermee kun je de werking van je hersenen bekijken en een karakterschets maken. Erg interessant om via een geheel andere weg een beschrijving over jezelf te krijgen!
€ 100
donateurs
Je krijgt een vervolg afspraak met nogmaals een stem-analyse. Hierdoor kunnen we dieper in gaan op de feiten. En je krijgt helende geluiden voor Emotional Rescue, speciaal op jouw hersenfrequentie!
€ 150
donateurs
Je krijgt een Stem-Analyse èn je krijgt er een UKULELE bij!
€ 250
donateurs
Je krijgt een ukulele plus een jaar lang toegang tot een interactief lespakket erbij!
€ 500
donateurs
Je krijgt een optreden met Jan & Els van Ukulele TV met een Play Along sessie (omgeving Rotterdam).
€ 1000
We heten u van harte welkom voor een privé feestje (max. 20 personen) bij de woonwagen. Dit behelst uiteraard een Ukulele Play Along met optredens, drank en bitterballen. Dan krijg je alles op een afgesproken dag, op een afgesproken plek in de omgeving van Rotterdam! Een deel van uw donatie zal dan bij de feestcommissie terecht komen i.v.m. de te maken kosten.
€ 1500
donateurs
U bent pas echt betrokken! We komen met de woonwagen naar u toe voor een feestje!! Graag in omgeving van Rotterdam want om nou met de tractor, die we niet hebben, naar Noord Holland af te reizen vergt voorlopig nog te veel.
€ 2500

Jippie! We kunnen u een aandeel aanbieden in de film die we gaan maken: CAMINO NUEVO. Lees bij interesse verder op de website of bel!