Madagaskar

"De kerstclip! De kerstclip gaan we dit jaar in Madagaskar maken! Op de Baobab Alley, met de mensen daar! En de instrumenten van daar. En dan nemen we ook ukuleles mee… En dan gaan we met de videoclip geld ophalen voor drinkwater of iets heel zinnigs met ukuleles en kinderen… Want zonder water, of zonder ukulele, is er geen leven mogelijk!! Dat is dan de kerstboodschap voor 2022!" Meer weten? Lees de NIEUWSBRIEF!


Lemurs

Ranohira - 21 oktober

Vandaag hebben we weer eens internet. Dit is een LEMUR opvang. De diertjes zijn uitermate schattig dus goed voor stropers. Zo worden ze met elkaar onverzorgd in een zak gedouwd en maar weinig overleven het. Ze maken in de zak ruzie met elkaar, krijgen niets te eten, worden over lange afstanden met busjes mee vervoerd. De dieren hier in de opvang blijven eigendom van de staat. Het doel is om een familie compleet te krijgen, zodat ze als groep weer uitgezet kunnen worden in het wild. Zo'n groep bestaat uit minimaal 6 volwassen lemurs. Het kan soms lange tijd duren voordat een groep en klaar voor is. Sommigen hangen met een tong uit hun mond omdat ze een tik opgelopen hebben toen ze gevangen werden. Eentje mist een staart, een ander een stukje ervan. De staart is heel belangrijk voor het bewegen door de bomen, maar ook voor de geuren die ze afgeven als communicatiemiddel.

 

 

 

Oorzaak en Gevolg is hier ver te zoeken. 

... Dan zit je in een busje en verlaat je een compleet chaotisch busstation en dan tikken ze op je raampje of je een taxi wilt??? Dus dan zeg ik dat maar en geef aan dat ze niet goed snik zijn! Ff nadenken zeg!! De mensen in de bus vonden die directheid wel grappig. Het is een soort automatisme ofzo... om de hele dag TAXI te roepen als je taxi chauffeur bent... of als je er van overtuigd bent dat je een hongerig weeskind bent, dan is je mantra BISCUIT of BONBON.

Morondava - 10 oktober 2022
Salto Kids
Morondava - 8 november 2022
Filmen op de Baobap Alley
Anosimena - 29 oktober 2022
Zebu
Antsirabe-Miandrivazo - 28 oktober 2022
Op weg naar Miandrivazo
Antsirabe - 26 oktober
Pousse Pousse
Antisirabe - 26 oktober
Residence Madalief
Ambositra - 25 oktober 2022
Ukulele in het weeshuis (Madalief)
Ambositra - 24 oktober 2022
Weeshuis - Madalief
Ranuhira - Fianarantsoa - 23 oktober
Huilende Babies
Ranuhira - 22 oktober
Isalo Natural Park
Ranohira - 21 oktober
Lemurs
Fianarantsoa - 19 oktober
Zuster Pascaline
Naar Fianarantsoa - 17 oktober
De Busrit
Antananarivo - 16 oktober
Mada-jazz-car
Antananarivo - 15 oktober
Notilus Greek Café
Amsterdam/Parijs/Antananarivo - 14 oktober
Slapen op Schiphol