• nieuws • playalongs/cursussen/workshops • scholen • catalogus • contact
• agenda • boekjes • kopers • in de pers • archief • play along parties • clubs • ukulele TV

Gezocht: Bestuurslid

Voor onze Stichting Acht X Tien zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid. Iemand met verstand van zaken en bij voorkeur financiëel inzicht. Ben jij zo iemand of ken jij zo iemand? Laat het ons weten!


AANMELDING NIEUWSBRIEF

 

Ukulele Chord Finder

Ukulele Play Along

Ukulele In De Klas

Ukulele Paradijs Crowdfunding

Volg ons:   

 

 

ZATERDAG 23 september en 7 oktober

Ukulele Workshop

Wil je Ukulele leren spelen of je spel even opfrissen?

Met deze workshop kun je in korte tijd je niveau opkrikken! 

De workshop is zowel geschikt voor beginners als iets gevorderden. Je zult in korte tijd leren hoe je met enkele eenvoudige akkoorden heel veel liedjes kunt spelen. We besteden ook vooral aandacht aan ritme en maatgevoel, want dat maakt het grote verschil. Tussendoor zullen we ook een beetje theorie behandelen.

Het is van 10:30 tot 13:30.. In Rotterdam (23 sep) of Gouda (7 okt)

De kosten zijn €50 per persoon inclusief Cursusboekje en koffie/croissant/thee/limonade

Doe je mee of heb je vragen?
Stuur een email naar: paradijs@ukulele.nl of 
Bel ons op 06-18114540 (Marcel)


 

nieuwsbrief 2 augustus 2017

Lieve Ukulele Vrienden,

Agenda:

Verder in deze nieuwsbrief:

Draag je steentje bij aan nr33!

 

Huiswerkklas

Je kunt je weer opgeven voor de huiswerkklas. Je kunt elk gewenst moment instappen en meedoen. Elke week een leuke simpele opdracht om je bij de les te houden. Beginner of semi-gevorderd, het maakt niet uit. Laat je inspireren door Jan & Els van Het Ukulele Paradijs! Geef je op, zeg het voort, trek die ukulele uit de hoek want het is zonde om er niets meer mee te doen!

GEEF JE HIER OP!

 

 

Workshop 19 augustus

We willen graag op 19 augustus weer een workshop plannen bij het Mobiele Ukulele Paradijs. Van 10:30 tot 13:30 met croissants, koffie, thee, limomade en workshopboekje. Je kunt een ukulele lenen of aanschaffen als je die nog niet hebt.
Kosten voor de workshop: €50

MELD JE AAN! 

Met eigen groep

Ben je met een groepje en wil je graag gezamelijk een workshop volgen? Geef het door dan prikken we een datum! Ook heel geschikt voor docenten van de basisschool!

 

 


Zomer programma

Deze zomer blijven we gewoon nog even aan de Oude Kleiweg (80) staan. Je komt ons op verschillende plekken tegen maar op 26 augustus gaat Het Mobiele Ukulele Paradijs weer naar Het Welkom Thuis Festival bij Walhalla! We pogen het programma zo veel mogelijk op FB te posten. Volg Het Ukulele Paradijs en je bent op de hoogte. Helaas dit jaar geen 'Nacht van de Kaap'. Zie hier nog even hoe leuk het was: Ukulele Play Along op de Nacht van de Kaap

Waar het Mobiele Ukulele Paradijs daarna naartoe gaat is nog niet duidelijk...

 

De Farter Family Songbooks zijn zo goed als op!
Maar de nieuwe editie komt er aan! 

 

Draag je steentje bij!

Koop aandelen in de vorm van Bakstenen!! 
Koop een baksteen twv €100, dan zetten wij jouw naam erop!


Van Deventerstraat nr33, voorheen Coolstraat, anno 1949

Waarom juist NU investeren in bakstenen!

De van Deventerstraat ligt helemaal aan het einde van de stad Rotterdam in het M4H gebied nabij de Marconistrip. Dit is een gebied in ontwikkeling waar uiteindelijk met een jaar of 5, een woonwijk uit de grond gestampt zal worden. Ook wordt daar op dit moment de eerste ‘floating farm’ van Nederland gerealiseerd. Kortom: Veel toekomst muziek!

Een jaar geleden was het plan van Stichting 8 X 10 in samenwerking met het Ukulele Paradijs afgewezen omdat het Havenbedrijf liever wilde slopen. Een jaar later werd de inmiddels zwaar verwaarloosde en door junkies uitgewoonde locatie ons vrij plotseling toch aangeboden!

Reden: De gemeente Rotterdam vond dat onderzocht moest worden of het pand van de sloop behouden kon worden. Zo kwam het HBR dan toch weer bij ons terecht en wij zijn exclusief de enige partij waar op dit moment mee gesproken wordt!

MAW: De kans is groot dat het pand alsnog gesloopt zal worden wanneer wij afhaken. De locatie biedt vele mogelijkheden ware het niet dat er eerst flink geïnvesteerd moet worden! Op dit moment onderzoeken wij de haalbaarheid die vergroot wordt wanneer er genoeg mensen investeren in de herontwikkeling van deze locatie!

Wat nu?

Wil jij aandeelhouder worden voor behoud van de van Deventerstraat 33?!
We juichen het toe!! We proberen een groep mensen bij elkaar te krijgen om dit pand van de sloop te redden. Hoor jij daarbij? Ben je op zoek naar een leuk project? 

Voor het pand aan de Van Deventerstraat zoeken we in dit vroege stadium investeerders/huurders.

 • Ben jij een investeerder?
 • Ben jij op zoek naar een kantoor, werkplek, of werkplaats en steek jij graag je handen uit de mouw?
 • Of zoek jij tijdelijk een overdekte parkeer-/klusplek voor je bus of foodtruck?
 • Of wil je ons helpen door in het bestuur van de Stichting Acht x Tien plaats te nemen?

Naast toekomstige investeerders/huurders zoeken we ook werklui!

Ben je goed in electra, CV, houtkachels, hout bewerken, glas snijden, verven, lassen of wil je sowieso graag een steentje bijdragen? Joepie! We zoeken betrokkenen die tegen een schappelijk bedrag of gewoon vrijwillig willen helpen om de keet op te bouwen. We zetten graag ook jouw naam op de gevel! Je kunt ons zeker ook helpen wanneer je goed bent in het aanvragen van subsidies of het opstarten van (stage) projecten/leertrajecten.

Meld je! We willen graag afspraken met je maken om een beter plan voor te kunnen leggen aan het Havenbedrijf. Uiteraard willen zij de garantie dat we de erfpacht kunnen opbrengen de aankomende jaren.

Please: zeg het voort! Email naar nr33@ukulele.nl

Dus koop een baksteen, deze kost 100 euro.
Deze baksteen blijft van jou!
Dat is jouw investering in vastgoed!

Alle beetjes helpen, we hebben in totaal 100.000 euro nodig om het pand leefbaar en functioneel te maken. We moeten dus zeker 1000 bakstenen verkopen. Daar gaan we eerst mee bouwen. Je investering blijft minimaal 5 jaar vast staan. Na 5 jaar kunnen we berekenen of jouw aandeel meer waard is geworden en of jij jouw baksteen weer kunt inwisselen.

Na aankoop van 1 of meer bakstenen krijg je een certificaat opgestuurd als bevestiging van jouw investering. Geef dus duidelijk jouw naam en adres door op het bankafschrift onder vermelding van nr33

Help de maatschappij op weg! Investeer in een nieuwe broedplaats!
Gaat het hele plan niet door, dan krijg je je investering geheel terug.

Donaties voor nr33 of Het Ukulele Paradijs kun je altijd doen!
NL77INGB0006065596 tnv Stichting 8 X 10

 

Met vriendelijke groet uit Het Ukulele Paradijs,

Like us on FaceBook, Share funny things with your friends!

 

 


8 juli, 15 juli en/of 22 juli

Ukulele Workshops in Vlaardingen of Rotterdam

Wil je Ukulele leren spelen of je spel even opfrissen?

Met deze workshop kun je in korte tijd je niveau opkrikken! 

De workshop is zowel geschikt voor beginners als iets gevorderden. Je zult in korte tijd leren hoe je met enkele eenvoudige akkoorden heel veel liedjes kunt spelen. We besteden ook vooral aandacht aan ritme en maatgevoel, want dat maakt het grote verschil. Tussendoor zullen we ook een beetje theorie behandelen.

Het is van 10:30 tot 13:30.. 

De kosten zijn €50 per persoon inclusief Cursusboekje en koffie/croissant/thee/limonade

Doe je mee of heb je vragen?
Stuur een email naar: paradijs@ukulele.nl of 
Bel ons op 06-18114540 (Marcel)


 

nieuwsbrief 29 juni 2017

Nieuwsbrief Juni 2017

 

NIEUWE PLEK
voor
HET UKULELE PARADIJS?!

We hebben nog geen idee of het allemaal wel gaat lukken maar waarschijnlijk hebben we nu eindelijk weer een plek voor het Ukulele Paradijs. Het is een behoorlijk verwaarloosde locatie in het M4H gebied op de grens tussen Rotterdam en Schiedam! De locatie hebben we al een jaar geleden gespot. Het is een uitermate ranzig gebruikershol waar dakloze verslaafden inmiddels al 4x brand hebben gesticht. 

Het bericht kwam eerder deze maand geheel uit de lucht vallen. Het Havenbedrijf wilde slopen, dat was al een slecht idee en eigenlijk hadden wij de moed al opgegeven, maar is daar vrij plotseling op terug gekomen. Wij zijn de aangewezen partij om hiermee aan de slag te gaan. De intentieverklaring wordt volgende week getekend. Daarna hebben we ± 3 mnd de tijd om partners te vinden en de locatie met loods, binnentuin, garage-boxen en kantoorruimte in te gaan vullen. 

We zoeken creatieve ondernemers! Heb jij zin om mee te doen?? Wil jij graag workshops organiseren? Kun je goed met hout werken of ben je goed in moertjes en boutjes en zoek je nog een plek om je autootje op te knappen? Er is veel mogelijk. We denken aan een gezamelijke hout en metaal werkplaats, een keuken met cateringbedrijf, kookworkshops en uiteindelijk horeca, uiteraard een muziek studio, de ukulele winkel en uiteindelijk misschien wellicht een allround theaterzaal! Nr 33 - De tempel - oude Coolstraat - ZOEK JE RUIMTE, HEB JE IDEEEN?!

 

HUISWERKKLAS!

Al zeggen we het zelf, de huiswerkklas is erg leuk om te doen. Soms echt hard oefenen, soms een leuk of simpel liedje met wat muziektheorie… Ligt jouw muzikale ontwikkeling even helemaal stil? Pak het dan nu simpelweg weer op! Haal je ukulele uit z’n jasje! Om je over de streep te trekken, hebben we hier een HUISWERKHINT voor volgende week.

Dus wil je geïnspireerd worden met wat leuke ukulele-opdrachten? Geef je dan op voor de huiswerkklas voor maar 15 euro per maand! Let op: het gaat per 3 maanden. Kijk ook op www.ukuleleplayalong.nl 

Er komt een moment dat de Ukulele Play Along voornamelijk gebruikt gaat worden voor onderwijs en cursussen.  Ben je betrokken bij Het Ukulele Paradijs via cursussen, de Maandag Orkestclub, de huiswerkklas, UkuleleInDeKlas of de Players World Wide? Vraag dan een login aan!

 

UKEMASTER HANDIG VOOR OP VAKANTIE!!

De gekste akkoorden kun je vinden,
maar ook hele gewone,
alternatieve grepen, 
luisteren hoe het klinkt,
in verschillende stemmingen,
zelf akkoorden maken en checken hoe die heten
en niet te vergeten je ukulele stemmen.

Sinds kort een nieuwe versie
ook voor de nieuwere telefoons
en goedkoper geworden!

AppStore/UkeMaster

 

Workshops in Vlaardingen of Rotterdam!

8 juli, 15 juli en/of 22 juli! Geef je op! Een intensieve workshop die je makkelijk 2 of 3 x kunt doen! We beginnen om half 11 en om half 2 ga je gevuld naar buiten. Kosten 50 euro inclusief lesboekje en croissants met koffie of thee! 

Doe je mee of heb je vragen?
Stuur een email naar: paradijs@ukulele.nl of 
Bel ons 06-16508001 (Eveline) 06-18114540 (Marcel)

 

Fijne zomer vakantie…
Wij gaan de woonwagen verschuiven,…
naar links, rechts..
Dat zien we wel..

Like us on FaceBook, Share funny things with your friends!

 

 

 


 

nieuwsbrief 5 mei 2017

Lieve Vrienden,

Vandaag - 5 Mei - bestaat het Ukulele Paradijs al weer 7 jaar maar volgende jaar, nog veel belangrijker, bestaat de chordfinder 20 jaar!!
Deze chordfinder is 30.000 x GRATIS gedownload, zodat inbellen met het telefoonmodem om een akkoord op te zoeken, niet meer nodig was! Hij ziet er ook nog precies hetzelfde uit! ukulele.nl/chordfinder Deze chordfinder is misschien wel aan vernieuwing toe maar ach,.. een veel uitgebreidere versie, de Ukumaster, vindt je in de appstore. Ga hier kijken wat het inhoudt: ukulele.nl/ukemaster

 

 

 

enkele data

ZATERDAG 27 MEI

staat een Nieuwe WORKSHOP gepland!!
In de pipokar aan de Melanchtonweg 137.
( Binnenkort ook workshops bij 'Uit Eigen Stad’! )

ZONDAG 28 MEI

zijn we te vinden met een Ukulele Play Along op de Lijnbaan in Rotterdam
en in de avond gaan we spelen op een strandfeest.

Heb jij een feestje of partijtje en wil je daar ukuleles bij? ...
geen probleem!
Binnenkort lanceren we onze nieuwe website met een overzicht van alle mogelijkheden van kleine feestjes tot festivals. Zowel facilitair als inhoudelijk. Vraag nu alvast naar de mogelijkheden!
Mail naar: bestel@ukulele.nl
Kijk even op ukulele.nl/workshops

 

locatie

Qua nieuwe standplaats voor Het mobiele Ukulele Paradijs zijn we heel Zuid Holland al door geweest. Schiedam, Rotterdam West, Hoek v Holland, Krimpen, Stolwijk, Gouda en weer terug naar Overschie. We hebben al heel wat lijntjes uit staan en als er in Juli nog niets rond is, zullen we maar door het leven gaan als ‘de stadnomaden van Rotterdam'!

Wordt vervolgd!

 

KLUSVAKANTIE in UKULANDIA

Wij hebben dit jaar een vroege zomervakantie en we zijn dus niet aldoor aanwezig. Je kunt wel altijd bij ons langs komen in Spanje waar we klusvakantie houden vanaf 11 mei t/m 24 Mei en het grote deel van Juni. Weinig ukulele vrienden hebben zich tot dusver opgegeven. Dat kan nog steeds! We zijn altijd telefonisch te bereiken. En er is meer te doen als alleen klussen. Het Ukulele Paradijs kan ook qua PR, vormgeving of de website de nodige hulp gebruiken. Surf even naar Ukulandia op FB

 

Ukulele In De Klas

Onze school-ukuleles kunnen wij altijd opsturen naar iedereen. Dit is dan meteen ook de beste koop voor beginners omdat deze kwalitatief erg goed is! Sopraan kost 50 euro met mooie tas. Een instument waar je nooit spijt van zult krijgen en een heel mooi kado voor vrienden of familie. (de concert 60 en de tenor 70 euro, allemaal met tas!)

Met het Starterspakket ben je helemaal gezegend en kan de vakantie beginnen!

We hopen tevens dat dit jaar meer meesters en juffen voor een ukulele workshop langs komen en dat er weer eens wat scholen deze fantastische school-ukulele bestellen. bestel@ukulele.nl

 

Huiswerk-Special

Deze week beginnen we met de huiswerkklas die per 3 maanden loopt. Deze kost in totaal 45 euro! Een koopje zou ik zo zeggen! Je kunt wat ons betreft later instappen en dus je huiswerk inhalen.

Deze eerste x delen we ons huiswerkfilmpje met iedereen!! Het is een countryliedje waar dus 3 of eigenlijk 4 akkoorden in zitten. We beginnen vanuit het C akkoord maar daar zal snel verandering in komen! Ga het allemaal zien en speel mee! Net zolang totdat je het uit je hoofd kan!

jan en els

 

 

Dit filmpje mag gedeeld worden op je eigen FB pagina!

Zie aanmeldformulier op: ukulele.nl/workshops

 

Met vriendelijke groet uit Het Ukulele Paradijs,

Like us on FaceBook, Share funny things with your friends!

 

 

 


Kerstfilm 2016

Onze ukulele kerstfilm van 2016 is klaar:


Alle boekjes zijn slechts €12,50

Verzendkosten (NL) voor 1 boekje: €2,50, voor 2 of 3 boekjes: €3,00, voor 4 boekjes: €3,50
Overmaken op NL77 INGB 0006 0655 96 ten name van:  STG ACHT X TIEN
En stuur een email met je adresgegevens via de volgende link naar: bestel@ukulele.nl

 En natuurlijk Vingerboekjes! bestel@ukulele.nl

 

 En Farter Family boekjes! bestel@ukulele.nl

 

 Er is weer een nieuwe druk van de sinterklaasboekjes! bestel@ukulele.nl

 

 En er zijn nog steeds kerstboekjes! bestel@ukulele.nl

 


THUIS op de KAAP

 

ZATERDAG 27 AUGUSTUS
Welkom Thuis Festival bij Walhalla op het Deliplein.


ZATERDAG 3 SEPTEMBER
Theater 'Het Ukulele Paradijs' bij de Nacht van de Kaap.


VRIJDAG 2 - ZONDAG 4 SEPTEMBER
Zichtbaar aanwezig op de WereldHavenDagen met het accent op de zondagmiddag!


Lieve Vrienden

Na maanden klussen en crowdfunden zijn we zover.. Nou ja, nog echt niet helemaal klaar maar af genoeg om er mee de hort op te gaan. De 8 meter lange Circuswagen 'Het Ukulele Paradijs' gaat naar de Kaap. 

In de vroege ochtend van zaterdag 27 augustus gaat de wagen van 'Kaus Australis’ (kunstenaars Collectief Melanchtonweg), getrokken door een tractor, via de Coolsingel, de Erasmusbrug over naar de Kaap! Aldaar staat hij diezelfde dag op het Deliplein te pronken als nieuw mobiel Ukulele Paradijs!

De vuurdoop vindt plaats bij Walhalla's Welkom Thuis Straattheater Festival!  waar wij jaarlijks terugkeren met een zomerse Ukulele Play Along Show! Een mooiere plek voor de premiere kun je je niet wensen. De laatste vakantie dag met een ongedwongen sfeer! Vergeet je ukulele niet!

In de hele week daarna staan wij geparkeerd achter de Fenix Loods voor wat kleinere activiteiten in en om de wagen. Je kunt aanschuiven bij het Maandag Orkest. Je kunt meespelen met de digitale of analoge Ukulele Play Along en korte instructie workshops volgen maar je kunt ook je ukulele komen laten zien of laten bijstellen. We hebben wat ukuleles bij ons dus heb je er nog geen? Kom dan langs. Raadpleeg even www.ukulele.nl voor het laatste nieuws want de planning is nog niet helemaal rond!

In het weekend van de WereldHavenDagen sluiten we de week af met Een Bonte Avond bij de Nacht van de Kaap. We doen 2 x een Ukulele Play Along Show met o.a. Liedjes uit het 1 Vingerboekje. De eerste Play Along begint om 19.00 en tweede rond 23.30!

De artiesten uit de stal van 'Het Ukulele Paradijs' zorgen mede voor een gevarieerd programma! Onder andere zijn te zien: Small Talk, de Aimabele Schoften, Maria Mejor, Berry Good y Uno Mas, Yes Darling, Zita, en het Grandioze Disco Duo uit Las Vegas: Sexy Ted & Dollar Bill. Het volledige programma verschijnt op www.ukulele.nl.

 

Ook op zondag doen wij speciaal voor de wijk een Ukulele Play Along… Er valt weer mee te spelen uit het 1 vingerboekje..

Heel Katendrecht is uitgenodigd! Heb jij ook een mooi liedje of wil je eens wat uitproberen voor publiek?? Geef je op voor het Open Podium en misschien zit jij de volgende X ook in de Ukulele Paradijs Play Along Song Show!!

 

 

Mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van:

 

De Dag van de Romantische Muziek was super leuk. Op naar het Welkom Thuis Festival op het Deliplein, Katendrecht, Rotterdam! MET DE WOONWAGEN, HET MOBIELE UKULELE PARADIJS!!! JEEEEEEEEEEEEEH

 


Vrienden van het Ukulele Paradijs,

Het moment is aangebroken...

We gaan op pad met de circuswagen.
Het mobiele Ukulele Paradijs trekt er op uit!!

Vanaf 27 augustus t/m 4 sept zijn wij 'Thuis op de Kaap!'
Alle activiteiten van het Ukulele Paradijs zijn dan daar te vinden!
Lees verderop...

Nu eerst aankomend weekend: 

 

Dag van de Romantische Muziek

ZONDAG 21 AUGUSTUS vind je het UKULELE PARADIJS & SMALL TALK bij de Koets in het Euromastpark. Romantische optredens en Tokkelles!
Hou de weersvoorspellingen in de gaten ivm regen! In de Koets zit je droog! Vergeet je paraplu niet voor het geval deze bezet is... 

 

THUIS op de KAAP

De Circuswagen 'Het Ukulele Paradijs' gaat naar de Kaap.
We zijn nog niet klaar, je kunt nog komen klussen, maar toch trekken wij er deze zomer nog op uit.

Een volle week met activiteiten gaat van start bij Walhalla's 'Welkom Thuis Straattheater Festival!'  waar wij jaarlijks terugkeren met een zomerse Ukulele Play Along! Vergeet je ukulele niet!

In de hele week daarna staan wij geparkeerd achter de Fenix loods voor wat kleinere activiteiten in en om de wagen. Je kunt aanschuiven bij het Maandag Orkest. Je kunt meespelen met de digitale of analoge Ukulele Play Along maar je kunt ook je ukulele komen laten zien of bijstellen. Raadpleeg even www.ukulele.nl voor het laatste nieuws want de planning is nog niet helemaal rond!

In het weekend van de WereldHavenDagen sluiten we de week af met 'Een Bonte Avond' bij de 'Nacht van de Kaap'. Geef je spoedig op voor het Open Podium want er is maar beperkt plek. Natuurlijk doen we ook hier weer een Ukulele Play Along Show met Liedjes uit het 1 Vingerboekje. De artiesten uit de stal van 'Het Ukulele Paradijs' zorgen voor een gevarieerd programma!

DATA:

ZATERDAG 27 AUGUSTUS - Welkom Thuis Festival bij Walhalla op het Deliplein
ZATERDAG 3 SEPTEMBER staat theater 'Het Ukulele Paradijs' bij de Nacht van de Kaap
2 t/m 4 SEPTEMBER - WereldHavenDagen


Het Ukulele Paradijs gaat verhuizen!

 Vanaf 14 juli zijn we niet meer op de Abraham van Stolkweg te vinden. De woonwagen - ofwel het toekomstige Ukulele Paradijs - blijft in Rotterdam. De winkel en de ukuleles gaan naar Vlaardingen, Winkelhoeve 7. Ook daar zullen we alleen op afspraak open zijn. Dus bel ons!


Het één-vinger-boekje ofwel My 1st One Finger Ukulele Songbook is verkrijgbaar!!! Alle nummers zijn met 1 vinger te spelen! Geïnteresseerd? Mail dan naar bestel@ukulele.nl

Inhoud: House Of The Rising Sun - Van Ronk / Horse With No Name - America / She’s Not There - The Zombies / Venus - Shocking Blue / Mannish Boy - Muddy Waters / On The Road Again - Canned Heat / Elenor Rigby - Beatles / Working Class Hero - John Lennon / Ain’t No Sunshine - Bill Withers / All Along The Watchtower - Bob Dylan / Jambalaya (On The Bayou) - Hank Williams / Ghost Riders In The Sky - Stan Jones / Eén Vinger Liedje - Jantje Van Leiden / The Red Rooster - Howlin’ Wolf / Alone Again, Naturally - Gilbert O’sullivan / Monday Monday - The Mamas And The Papas / Hurt - Nine Inch Nails / Raindrops Keep Falling On My Head - B.J. Thomas / I Want Your Love - Chic / Whats Going On - Marvin Gaye


De Ukulele Play Along doet het weer! Hij is lange tijd uit de lucht geweest, omdat bij Youtube het script niet meer ondersteund werd. Dus hebben we een hele nieuwe versie gebouwd, die er min of meer hetzelfde uitziet.... Klik hier om met filmpjes mee te spelen


Hallo ukulele vriend,

Je hebt ooit bij ons een ukulele gekocht of een cursus gevolgd.. Jemig, dat is al weer zo lang geleden. We zouden het echt heel plezierig vinden jullie weer te zien! Gewoon,.. opdat we weer eens bij elkaar zijn en op de hoogte raken, plannen smeden voor nieuwe filmpjes.. De locatie met woonwagenpodium ademt een enorm fijne sfeer uit! Zeker voor Rotterdamse ukulelespelers is Loods 100 in de Poligono Kleinpolder op een steenworp afstand en eigenlijk niet te missen.
KOM LANGS OM DE MOGELIJKHEDEN TE BEKIJKEN!

NIEUWS IN HET KORT:

Vanaf 1 april wordt er elke week een nieuw filmpje gemaakt met ukulele akkoorden. www.ukulele.nl/WEEKFILM . Ook www.ukulele.nl/PLAYALONG is gerepareerd! Dan hebben we nog de ukulele boekingssite www.ukulele.nl/BOEKINGEN met het daarbij horende woonwagen podium waar ook jij als artiest kunt optreden..

Open deur dag 1 april

Meer informatie

Wil je meer doen? www.ukulele.nl/crowdfunding


Oleo de una Mujer con Sobrero

Opgenomen in De Poligono... Maria Mejor con Berry Good y Uno Mas

 


Het wordt steeds leuker in het nieuwe Ukulele Paradijs


Mele Kalikimaka Ukulele Play Along X-mas 2015


ZATERDAG 19 december
Ukulele (KERST) Workshop
Op onze nieuwe locatie!

Met de kerst in het vooruitzicht is het ook wel fijn om iets te doen te hebben!

Wil je Ukulele leren spelen of je spel even opfrissen?

Met deze workshop kun je in korte tijd je niveau opkrikken! 

De workshop is zowel geschikt voor beginners als iets gevorderden. Je zult in korte tijd leren hoe je met enkele eenvoudige akkoorden heel veel liedjes kunt spelen. We besteden ook vooral aandacht aan ritme en maatgevoel, want dat maakt het grote verschil. Tussendoor zullen we een beetje theorie behandelen. 

Het is van 10:30 tot 14:00.. Op de Abraham van Stolkweg 100, Rotterdam

De kosten zijn €45 per persoon per workshop inclusief lunch/koffie/thee/limonade

Doe je mee of heb je vragen?
Stuur een email naar: paradijs@ukulele.nl of 
Bel ons op 06-18114540 (Marcel)


We hebben hele leuke Sinterklaas- en Kerstboekjes voor ukulele. In het hele Sinterklaasboekje komen maar 6 verschillende akkoorden voor die snel te leren zijn. In het kerstboekje komen iets meer akkoorden voor, maar dan heb je ook nog wat om de tweede kerstdag door te komen.


 

JAAAH! Eindelijk de loods met de woonwagen erin. Aan de slag! De website is nog in ontwikkeling maar je kunt vast je donaties kwijt of een klus afspraak maken dus http://www.ukulele.nl/crowdfunding/ 

Vanaf 1 augustus is de winkel niet meer. Het pand op de Paradijslaan hebben we verlaten. Misschien gaan we binnenkort in de woonwagen verder of hebben we iets anders.

We hebben nog steeds wel veel ukuleles. En we willen nog steeds workshops organiseren en optredens doen.
Heb je vragen? Bel / mail dan gewoon even!


Kijk! We hebben alle ukulele kopers uit de afgelopen 5 jaar achter elkaar gezet.


Ukulele Vrienden,

Afgelopen 5 mei bestond het Ukulele Paradijs 5 jaar! Daarvoor zijn we jullie natuurlijk nog een feestje schuldig. Maar dat is niet alles. We moeten namelijk ook het pand aan de Paradijslaan verlaten per eind mei. Jawel! En dan voor degenen die beslagen ten ijs willen komen op het jubileumfeest organiseren we op de valreep nog even wat workshops. Heel leerzaam en heel leuk!

Groet uit het Ukulele Paradijs!

 

 

ZATERDAG 30 MEI 2015 / Jubileumfeest
5 jaar Ukulele Paradijs

PROGRAMMA:

2 uur: Rommelmarkt van ukuleles en curiosa

2 tot 4 uur: Kinder workshops. Ook de Von Trapp Ukulele Familie is uitgenodigd een demonstratie te geven over hoe de ukulele te spelen!

Tussen 4 en 5 begint het voor de volwassenen. HAPPY HOUR: We openen met een borrel en een hapje op kosten van het Ukulele Paradijs.

Rond 5 uur geeft de ‘All Star Ukulele Huisband’ de aftrap met een Analoge Ukulele Play Along sessie buiten op de stoep! Dan hangen de akkoorden aan de waslijn zodat iedereen mee kan spelen. Heb je nog geen Ukulele? Geen nood! Je kunt er eentje lenen.

Tussen 6 en 7 is er een soep met brood of iets dergelijks. In ieder geval iets te eten.

AVOND:

Om half 8 begint het avond programma met optredens van artiesten die we graag nog een keer terug willen zien en horen zoals: 

Klets, Berry Good y Maria Mejor, Ukuladies, Jesus Evil Highway, Delouise e.v.a.

Vanaf 10 uur gaan we naar binnen en is er een Ukulele Café met nog veel meer artiesten! Wil je ook komen spelen? Meld je dan nu aan! Atoe...!

   

Zaterdag 23 mei - Ukulele Workshop in het Ukulele Paradijs

Heb je zin in een begin-/opfris- cursus ?

Wil je Ukulele leren spelen of je spel even opfrissen? Dit is de laatste workshop op de huidige locatie in het Ukulele Paradijs aan de Paradijslaan! Onbeperkt aanmelden!

Met deze workshop kun je in korte tijd je niveau opkrikken en speel je de sterren van de hemel!

Het is van 10:30 tot 14:30..

De kosten zijn €40 per persoon per workshop
inclusief lunch/koffie/thee/limonade

Doe je mee of heb je vragen?
Stuur een email naar: paradijs@ukulele.nl of 

 

   
DE WINKEL MOET SLUITEN!!

 

Eind mei loopt het contract af...
Dit betekent het einde van het Ukulele Paradijs aan de Paradijslaan in Crooswijk. We weten nog niet hoe de toekomst van het Ukulele Paradijs er uit gaat zien. Vermoedelijk gaan we door in de
woonwagen!? Deze zal omgebouwd worden tot theater/podium waar wij in de toekomst ons Ukulele Café willen voortzetten. Wij hopen u allen 30 mei te treffen en we houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van ons mobiel theater.

PS: Mocht iemand nog een (tijdelijke) loods weten met een ingang van minimaal 3m40 hoog... laat het ons dan aub weten!!

   

Ukulele-les-on-line

Binnenkort gaan we ons interactieve lesprogramma lanceren waarop je je per maand of per jaar kunt abonneren. Je leert stap voor stap akkoorden, ritme, melodie harmonie, etc....

Heb je interesse? Neem dan even contact met ons op!

paradijs@ukulele.nl

   

BIJ OMA GREET OP DE BANK

Op 22 mei in Studio de Bakkerij zijn we te gast in het programma HAVENLOODS LIVE

Oma Greet leest elke week de havenloods en praat dan met de mensen achter het nieuws. Zo ook met ons dus, want wij stonden onlangs op de voorpagina. En dan gaan we bij Oma Greet natuurlijk ook wat muziek maken!

UKULELE AVOND STUDIO DE BAKKERIJ

Op 12 juni 2015 zijn we weer te gast bij het Gist podium in Studio de Bakkerij. Samen met onze Ukulele Vrienden: de Ukuladies, Small Talk, Jesus Evil Highway en het Ukulele Paradijs zal het een gevarieerde Ukulele avond worden.

 

 


Het Ukulele Paradijs bestaat 5 jaar!

...en eind mei moeten we het pand aan de paradijslaan verlaten...
MAAR EERST NOG EEN JUBILEUM FEEST OP 30 MEI

en natuurlijk klantenkortingen!

EN WE DOEN NOG TWEE OPFRIS/WORKSHOPS IN HET PARADIJS. ZATERDAG 16 MEI EN 23 MEI 
DE WORKSHOPS ZIJN GESCHIKT VOOR BEGINNERS EN VOOR DEGENEN DIE DE UKULELE NET WEER UIT HET STOF HEBBEN GEHAALD...


Foto: De opening 5 mei 2010


  Let op!!! 

Vrijdag 14 NOVEMBER staat Jennifer van de Ukuladies in de winkel!

Heb je nog een set snaren nodig, een tuner of een ukulele ga dan zeker even gezellig langs voor een onvergetelijk moment met Juffrouw Jenny. 

"platte" Kala Travel Ukulele.
Sopraan 170 euro, Concert 180 euro, Tenor 190 euro.
Inclusief travelbag.
De laatste...

kala travel

 

    

 

 

Eddy Finn concert ukulele.
inclusief hippiekoffer. 
De laatste... €250.

 eddy finn concert  


De vergeten Uke hoek...

 

Wij hangen bij binnenkomst achter de deur en wij willen graag weg daar ...met iemand mee dus.
Even voorstellen...

Van links naar rechts,
bovenste rij:

 • Stagg.usx-zeb-se.€165,-.
 • Stagg.ucx-ros-s.€147,-.
 • Stagg.us-100.€226,-.
 • Stagg.ucx-aca-s.€180,-.

onderste rij:

 • Stagg.usx-ros-s.€125,-.
 • Stagg.usx-spa-s.€141,-.
 • Kamoa.E3 s.€160,-.
 • Kamoa.E3 SV.€160,-.
 • Stagg.ucx-spa-s.€160,-.

 


BOGUE heeft een filmpje over ons gemaakt, over onze relatie met de ukulele en het Ukulele Paradijs.


Ukulele Feest-kist met 12 ukuleles te huur voor maar 50 euro!

Geschikt voor elk feestje of partijtje... Inclusief liedje naar wens!!
Verschillende niveau's met verschillende onderwerpen..
Disco, Country & western, Nederlandstalig of kinderliedjes...    Met een login voor www.ukuleleplayalong.nl