Ukulele Paradijs 10 JAAR!

YEEEAAAH!! HET UKULELE PARADIJS IS JARIG en trakteert met kortingen! Op 5 mei 2010 ging de ukulele-winkel open. Het was de eerste ukulele winkel in de BeNeLux. Er was er nog eentje in Londen en eentje in Berlijn. De aanleiding was eigenlijk dat we zelf allemaal ukuleles wilden uitproberen om te kijken wat geschikt was voor scholen. Maar we hadden al snel een paar honderd verschillende ukuleles in huis en mensen kwamen van heinde en verre om ze uit te proberen. Op het internet waren we al ruim 10 jaar daarvoor begonnen met de Chord Finder die eerst vooral populair was in Amerika. In 1999 trokken we daar naar toe om de nieuwe Ukulele hype aan te wakkeren. Het heeft even geduurd... maar die is er gekomen!

Play Along Vernieuwd

De Ukulele Play Along is weer vernieuwd. Nu is ie goed te gebruiken op mobiele telefoons. En als je ingelogd bent kun je ook je eigen favorietenlijst maken.

Eenzame Kerst 2019 Video Clip

Eenzame Kerst 2019!

 

Lieve ukUlele Vrienden,

Ook dit jaar hebben wij traditiegetrouw een kerstclip gemaakt. Niet zo vrolijk als vorig jaar maar gewoon weer diep triest en eenzaam. Veel plezier ermee, lekker meespelen met de Eenzame Kerst van Andre Hazes! De akkoorden staan al in het filmpje, maar je kunt ook meespelen in de Ukulele Play Along!

Eenzame Kerst Video Clip

Doe ons een lol en deel deze kersthit op je Facebook, Insta, of Twitter als je de clip leuk vindt!

Al onze Kerst-Videos staan op één pagina bij elkaar: www.ukulele.nl/xmas Dus je hoeft ook niet meer de deur om nog ansichtkaarten en decemberzegels te kopen. Stuur je vrienden gewoon een LINK!

 

... en uiteraard ook een Gelukkig Nieuwjaar!

New Ukulele Play Along

The Play Along has been renewed!

Grab your ukulele and play along with lots of songs.

  • You see the music video and alongside the chords, lyrics and timeline are displayed.
  • It is an easy and fast way learn to play songs and it's fun and educative too!
  • You can use the Play Along with C, D and Baritone tuning.
  • All the songs, chords and timing are done manually! 

The first version of the Ukulele Play Along was an extension of Sheep-Entertainment's Ukulele Chord Finder. The Chord Finder itself started in 1998 and the play along songs were added in 2003. In 2008 the Ukulele Play Along became a webapp with musicvideos as Youtube became more and more popular. 

The Free Playlist contains songs that everyone can play. If you like to access all the songs please take a subscription. You can do so by first registering yourself and then click the subscription link. For only €25/year!

De Artiesten Foyer • vrijdag 29 november

 

Op vrijdag 29 november is er weer een laatste vrijdag van de maand waarbij we feest willen vieren met de artiesten uit de buurt.

Heb jij een liedje dat je graag wilt uitproberen?? Wij wel… Het thema is VAUDEVILLE. Laat het ons weten! Bel of mail!

Er staat inmiddels een vleugel mocht je jezelf op de piano willen (laten) begeleiden.

Blik in de Wijk - Liskwartier - Rotterdam

In het weekend van 2 & 3 November doen we mee met Blik in de Wijk! We zijn dan het hele weekend open!

Op zaterdag 2 november organiseren we een 2 en half uur durende OPSTART/OPFRIS WORKSHOP. Deze begint om 14.30 en is zowel voor beginners als voor de opfrissers geschikt. We besteden aandacht aan akkoorden, slagjes en muziek theorie... Om je voor te bereiden kun je vast onze gratis NTR cursus doorlopen, opdat je beslagen ten ijs komt! Kosten voor de workshop bedragen 35 euro. Dit is inclusief lesboekje, versnaperingen en een GRATIS Ukulele Play Along Show toe. Deze vangt aan vanaf een uurtje of 5.

PROGRAMMA Ukulele Paradijs bij Blik in de Wijk

ZATERDAG:
- Vanaf 2 uur DEUR OPEN
- 14.30 tot 17.00  UKULELE WORKSHOP
- 17.00 UKULELE PLAY ALONG

ZONDAG: OPEN

Nieuwe Chord Finder

De Ukulele Chord Finder is vernieuwd! Draait nu weer in alle browsers...

Petitie Goudhoekje

Teken de petitie voor het behoud van de openbare functie van 'Het Goudhoekje' op de Bergselaan 186A in Rotterdam. Het Ukulele Paradijs zit hier maar tijdelijk. Laat het daarna niet verdwijnen achter de gordijnen! Fijn wanneer je de Petitie tekent en hem bij vrienden en buren onder de aandacht brengt.

Haal je ukulele uit het stof!!

Je bent ooit begonnen met spelen, maar nu ligt je ukulele in de hoek of op zolder of onder je bed...
Je weet niet meer hoe je je verder moet ontwikkelen?
Je blijft maar hangen in de down down up up down up ?
Of je speelt alleen nog maar down!
Je hebt inspiratie nodig om verder te komen?!
 

geen nood! Jan en Els Helpen je verder!

1. Kom (nog) een keer naar een WORKSHOP (ongeveer 1 x per maand)

2. Geef je op voor de DIGITALE HUISWERKKLAS! en maak gratis gebruik van de Ukulele Play Along. Doe mee voor 15 euro per maand en je krijgt elke week een leuk liedje of lesje opgestuurd per email. Ook prima voor de inspiratie! (3 of 6 maanden) paradijs@ukulele.nl

3. Of kom gewoon een keer langs voor een PRIVÉLES of met een groepje...

4. Organiseer je eigen PLAY ALONG FEESTJE en nodig daarbij vooral ONS uit!