Juli 2020

 

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

Lieve vrienden van het Paradijs

De afgelopen maanden heeft de Ukemaster vastgezeten op de berg in Spanje en dat kwam zijn productiviteit zeker ten goede! Hij heeft wel 6 One Finger Tutorials opgenomen en meer dan 100 nieuwe liedjes in de Ukulele Play Along gezet!

* Ukulele * Play * Along *

Doe jezelf een lol en neem een abonnement op de Ukulele Play Along! Het kost maar 25 euro en je leert absoluut meer dan in een uur privéles. Bovendien scheelt het enorm veel tijd en gezoek op YouTube waar je doorgaans geconfronteerd wordt met de meest beroerde & wanstaltige filmpjes waar je broek NB van afzakt.

Elke vrijdag staat er een nieuwe song in de FREE PLAYLIST!

Houd daarvoor onze facebook-pagina in de gaten!

Deze week is het Black van Pearl Jam. Je kent Eddy Vedder vast al vanwege zijn ukulele nummers, maar hij is ook de zanger van deze grunge rock band. Fijn om mee te spelen en ook goed om je E akkoord nog eens te oefenen. Of stem je ukulele eens in de D-stemming! 

 

 

WORKSHOP 11 JULI 2020

Voor beginners & doorstarters!
Je wilt vóór de vakantie Ukulele leren spelen of je spel even opfrissen!? Want de ukulele is natuurlijk ook het vakantie instrument bij uitstek.

Deze uitgebreide workshop is zowel geschikt voor beginners als iets gevorderden. In korte tijd leer je met enkele eenvoudige akkoorden heel veel liedjes spelen. Liedjes, akkoorden, ritme, maatgevoel en een beetje theorie. Ook heel geschikt voor leerkrachten die ukulele in de klas willen spelen!

Tijd: half 11 tot half 2
€50 per persoon inclusief cursusboekje koffie/thee/limonade/lunch met broodjes/croissantjes.
Locatie: Ukulele Paradijs, Bergselaan, Rotterdam
meer informatie: www.ukulele.nl / paradijs@ukulele.nl

 

OPRUIMING!

We zijn nog steeds aan het opruimen! Wil je een extra voordelige ukulele, kijk in de shop bij de OPRUIMING want ALLES GAAT DE DEUR UIT!  En naast de ukuleles uit de opruiming hebben we ook nog allerlei andere super toffe ukuleles, hoor!
Een applaus voor diegenen die u voor gingen: www.ukulele.nl/kopers (zie ook het behang van deze mailing).


LET OP! Want er komen ook steeds nieuwe dingen bij. (En er vallen ook dingen af...)

 

 

 

España

We gaan even op vakantie naar Spanje. Wil jij daar ook eens langs komen? Voor bezinning, rust, verdieping en analyse van je innerlijke bromtol of gewoon voor een muzikale culturele ervaring? Dat kan! Kijk dan hier: Ukulandia (over een week verder geupdatet) en hier:  facebook.com/Ukulandia-1881847882087691

In de maand augustus zijn er voornamelijk starterspakketten & boekjes te bestellen.