Hulpschreeuw II

Hulpschreeuw uit Het Ukulele paradijs

  H e l p !    H e l p !    H e l p !  

Het Ukulele Paradijs wil eerlijk zijn…

We hebben dit jaar weer keihard gewerkt om een mooie kerstclip te maken...

Ten eerste willen we iedereen bedanken die onze kerstclip heeft gedeeld met vrienden, vage kennissen en desnoods familie of een donatie heeft gedaan voor Alzheimer onderzoek! Super bedankt!

Ten tweede... hadden we met onze grappige, mooie en ontroerende kerstclip 2023 toch al wel minimaal 5000 views en ruim 1500 euro aan donaties verwacht. Helaas, we zitten nu op 1901 views en 735 euro hetgeen we best teleurstellend vinden... Elk jaar komt er een prachtige, geestige of ontroerende kerstvideo uit op een liedje… Wie had gedacht dat je van Kling Klokje Klingelingeling zo’n mooi en grappig filmpje met bejaarde mensen kon maken?!

Vorig jaar zijn we begonnen om aan de jaarlijkse kerstfilm een inzamelactie te verbinden. Dit jaar kun je doneren voor Alzheimer Onderzoek. Een vreselijk belangrijk onderwerp voor de generatie die komen gaat. JOUW DONATIE IS EEN INVERSTERING IN JE EIGEN TOEKOMST!

DUS NU HET NOG KAN willen we jullie verzoeken om alsnog die kerstclip te gaan kijken en de Alzheimer Actie te ondersteunen met jouw donatie en dit met iedereen te delen! 

Dat is wat wij, als non profit organisatie, nodig hebben om door te kunnen gaan! Want eerlijk gezegd staat het resultaat in kijkcijfers en donaties niet in verhouding met de hoeveelheid liefde en werk die erin zit...

En als je nu nog steeds aan het lezen bent..., willen we ook nog even de aandacht vestigen op al die andere leuke kerstclips die we in de afgelopen 15 jaar hebben gemaakt. Juist nu rond de kerst keigaaf om te kijken! ukulele.nl/xmas

Liefs uit Het Ukulele Paradijs

Eveline en Marcel
 

Kijk op Youtube * ukulele.nl/xmas * onze Alzheimer Actie pagina