November 2020

 

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

LIEVE VRIENDEN, WE WILLEN OVERAL VANAF!

Jemig,... Jullie hebben al lang niks meer gehoord van Het Ukulele Paradijs terwijl we nog steeds van onze voorraad af willen en dus leuke voordelige ukuleles in de verkoop hebben. Onze starterspakketten zijn sowieso het hele jaar door de beste koop en dus goedkoper dan waar dan ook ... Echt hoor!

Of wil je een KADOBON voor Sint of Kerst kadootjes hebben? Je kunt ook iemand een lidmaadschap van de Ukulele Play Along kado doen natuurlijk, of geef een liedje weg..? Goed idee, toch?! En je kunt bij ons ook terecht voor ukulele-les, zangles, ja zelfs paardrijles!

Tegenwoordig hebben we ook een rommelmarkt op de site staan met echte rommel! Ik zou daar zeker even gaan kijken. Er komt ook steeds weer wat bij. Het mengpaneel is net verkocht, maar de kettingzaag staat er nog!

 

Ukulele leren spelen / boekjes

Dit is echt de tijd om je ukulele eens flink bij te spijkeren en je repertoire uit te breiden. Als je het nu nog niet weet ga je eerst naar onze NTR-cursus (gratis). Daarna kun je lekker verder leren met de huiswerk-cursus (45€/3mnd) en de Ukulele Play Along (€25/heel jaar).

De boekjes zijn natuurlijk superleuk om te hebben en lekker liedjes uit te spelen. Alle boekjes komen van het Ukulele Paradijs zelf! Het Trippeltrap Sinterklaasboekje is voor de rest van het jaar slechts €8,50. Het tweede One Finger Ukulele Songbook voor de helft (2 boekjes €16,50). Het 2nd Farter Family Songbook is voorlopig maar 9€. En waarom niet meteen de hele collectie bestellen? Dat bespaart een hoop moeite en bovendien portokosten!

 

Ukulele Play Along

Een ONLINE SONGBOOK met 100den liedjes voor JONG & OUD! 
De UKULELE PLAY ALONG is een van de beste uitvindingen van deze eeuw voor alle ukulele spelers die snel beter willen leren spelen! 
- SNEL en LEUK LEREN zonder geouwehoer!
- OVERZICHTELIJK en RUSTIGE interface 
- TEKST & AKKOORDEN (tabnotatie) in beeld
- ORIGINELE VIDEO'S met originele toonsoort
- Je leert VOORUIT DENKEN
- Je leert in het TEMPO te spelen
- Je leert beter LUISTEREN
- Je kunt via youtube in HALF TEMPO oefenen
- Er staan liedjes in op ALLE NIVEAU'S
- Je kunt je eigen FAVORIETEN PLAYLIST aanmaken
- Er zijn ruim 20 verschillende PLAYLIST
- Elke week een NIEUW LIEDJE in de Free Playlist
- GEEN IRRITANTE RECLAME
- Goed voor bij de KERST
- Een GRATIS VERZOEKNUMMER bij aanvang
- Je betaalt maar 25 EURO per jaar!
Zegt 't voort!