Reminder Onderhandse Verkoop

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

ACT!E Onderhandse verkoop

Let op! Er zijn er al een paar van de lijst...

Maak een afspraak voor de aanschaf van nog een ukulele tegen inkoopsprijs +btw! Vooral interessant voor de wat duurdere ukuleles die we nog hebben hangen.

Hier afgebeeld: 1e rij: Kala KA-ASAC-S (verkocht), Korala UKC-910-UT, Korala UKS-40CENT, Korala UKS-60CENT * 2e rij: Korala UKS-70CENT, Mahalo LTD-2, Korala UKT-60NT, Ohana Longneck SK-30L (verkocht) * 3e rij: Lanikai CK-TEQ (Tenor Electrisch, Mahalo U400C, Mahalo ULP-1E-CS, Korala UKS-910 * 4e rij: Ohana TK-38 (verkocht), Ohana CKS-22E, Kala JTE-2TS, Lanikai SMP-T (verkocht)

Neem contact op voor welke ukulele je wilt en wij maken een mooie prijs!

 

Play Along

Ook een te gek Sint of Kerstkado. Bij ons is het eigenlijk al 10 jaar lang elke dag black friday. Voor €100 zit je de rest van je leven gebakken. En heb je al eerder een abonnement gehad op de Play Along, dan trekken we dat gewoon van de prijs af!

Eveline heeft de play along todo list aangevuld en daar zijn alvast deze 3 nummers uit gekomen. Alledrie superlekker om op mee te spelen. 'Can't get you out of my head' kun je grotendeels lekker gedachtenloos meestrummen op een Dm en een Am. 'Somebody that I used to know' is soortgelijk, maar iets snellere wisseling van akkoorden. 'Orinoko Flow' heeft oook lekere harmonische wisselingen tussen couplet en refrein. Terwijl ik liedjes uitzoek wordt ik altijd een beetje verliefd op zo'n liedje. Nou, nee, niet bij alle liedjes... maar bij deze drie wel. En dan hoor ik allemaal dingetjes die ik vroeger toen het op de radio gedraaid werd nooit gehoord heb. Gewoon door mee te spelen!
 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vandaag voor 5u besteld, morgen in huis!

We blijven voorlopig wel onze boekjes verkopen en ook die fantastische starterspakketten. Vergeet echter niet onze NovemberAanbieding: Bij de aankoop van een Ooo Denneboomboekje of TrippelTrapSinterklaasboekje een tweede boekje naar keuze voor de halve prijs.

 

 

 

Voor wie dit nog niet gelezen had...

Binnenkort zal er een item op OPEN rotterdam te zien zijn over het Goudhoekje bij: 010NU

Allerbeste Ukulele Vrienden,

Jullie zijn de eerste die het nu weten!

Het moment is daar: De Ukulele Bar staat te koop. De verkoop zou transparant zijn, maar niets is minder waar. We zullen als Stichting 8x10 een bod doen op de locatie, maar we vermoeden dat we tussen investeerders en beleggers weinig kans maken. De gemeente is in alle opzichten erg onzorgvuldig en de wethouder zelf lijkt niet op de hoogte te zijn van de ‘onderhandse’ verkoop.

 

Wil je de petitie nog tekenen?

Behoud openbare functie van 'Het Goudhoekje' op Bergselaan 186 Rotterdam