Mei 2024

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

Lieve Vrienden van het
Ukulele Paradijs

Het is alweer erg lang geleden dat we van ons hebben laten horen. We zijn helemaal vergeten om jullie op de hoogte te brengen van de Mei aanbieding. Het is namelijk zo dat we 14 jaar geleden op 5 mei het Ukulele Paradijs aan de Paradijslaan openden. We waren immers op zoek geweest naar de beste School-Ukulele voor ons project 'Ukulele In De Klas’.

Houdi,onze nieuwe aanwinst

 

Het 'My First One Finger Ukulele Songbook' en het 'My Second Farter Family Songbook' zijn de hele maand Mei maar €8,50 per stuk. En de akkoordenkaart is ook maar 50 cent. Ga gauw naar de webshop!

Ja, wij waren de eerste fysieke ukulele-winkel in de Benelux en men kwam van heinde en verre om bij ons te kijken wat er aan de muur hing. Dat was natuurlijk ook heel special, want in die tijd was er nog niets te krijgen! Bovendien vond men een ukulele eerder kinderspeelgoed, een stom pling plong ding... Het project Ukulele In De Klas werd niet serieus genomen!MAW, 
wij waren onze tijd ver vooruit! 
we waren een unicum! 
Het lastige van pionier zijn is dat je pionier bent. 

In de periode daarna kwamen de commerciële na-apers. 
Desalniettemin maakt niemand zulke mooie boekjes als Het Ukulele Paradijs. We hebben er heftig veel laten drukken dus deze maand zijn er 2 boekjes en de akkoordenkaart in de uitverkoop!
 

 

Andalusië, (naderende) Toekomst Muziek

Verder willen we jullie wijzen op onze Spaanse Toko op de berg in de provincie Malaga, net onder Ronda. Wij zullen in de toekomst aldaar Ukulele vakanties organiseren. Het betreft een prachtig gebied in de bergen met 3 natuurparken in de nabije omgeving. facebook.com/uklandja
Laat van je horen als je graag voor een ukulele vakantie naar Zuid Spanje komt!

 

Begin juli wil ik graag een Mozaïek Workshopweek organiseren met ukulele spelen en lekker koken. Wil je leren mozaïeken en een beetje van je af strummen, wandelen en lekker eten? Geef je dan op in de shop!

 

Het programma is heel simpel. In de ochtend werken we aan een mozaïek. In de middag koken en eten we samen (vegetarisch). Na de siesta hebben we vrije tijd die we invullen met muziek, wandelen, excursie, dropping of iets voor je zelf doen. Bovendien kunnen we voor geïnteresseerden een OffGrid rondleiding doen zodat je weet wat er bij komt kijken mocht je zelf Offgrid willen gaan wonen. 

De kosten voor de workshop week zijn 400 euro all in (alcohol niet inbegrepen maar er is wel WIFI voor wie dat nodig heeft). Het is misschien wat kortdag maar het lijkt me super leuk als er wat aanmeldingen komen.

Neem even contact op...!

 

+=+=+=+=+=+=+=+  EN GA OOK EENS PLAY ALONGEN!  +=+=+=+=+=+=+=+