December 2020 (2)

 

Kerstbericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

LIEVE VRIENDEN, 

Ons KERSTMUSFILMPJE voor dit jaar heeft wat vertraging opgelopen.
Maar nu is het zover, HIJ IS AF!

Zoals je inmiddels gewend bent is dit ook weer een liedje uit ons Ooh Denneboomboekje. Dus het moest er een keer van komen dat we deze gingen doen. We hebben het een paar jaar tegen weten te houden, maar we konden er niet meer omheen. Het origineel zit vast al weken in je hersenen vastgeklonterd. Nu dan onze versie met ukuleles!

WHAM's LAST CHRISTMAS

We snappen dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Vergeet daarom niet te liken! Wordt meteen lid van ons youtube kanaal. En deel het filmpje met al je vrienden, kennissen en familie! Je kunt ook naar de kerst-pagina op onze website. Dan kun je alle voorgaande jaren ook nog een keer bekijken. Merry Christmus Everybody!

 

Ooh Denneboomboekje
LET OP! Nu 2 voor de prijs van 1 !

Jawel, op de valreep kun je nog even twee boekjes bestellen voor de prijs van één! Zo'n voordeel kom je niet vaak tegen... Twijfel niet langer en bestel jouw twee exemplaren! We hebben er nog genoeg in huis, maar de kerst staat om de hoek. We kunnen ze opsturen. Je kunt ze ook op komen halen! Wel zo snel!

 

Ukulele Play Along

Ja, onze nieuwe kerstmus-video-clip 2020 staat natuurlijk ook in de Ukulele Play Along. Tussen honderden andere liedjes. Doe ons een lol en gun jezelf een jaarabonnement voor de Ukulele Play Along! Anders kom je de kerst toch niet door?!

PS: Er is voor de echte die-hards ook een Christmas playlist!