Nog steeds geen miljonair - Aug 2023

 

Belangrijk nieuws uit Het Ukulele paradijs

Lieve mensen, lieve ukulele fans,

We sturen bijna géén nieuwsbrieven meer terwijl er uiteraard altijd wel iets te vertellen is.

Zoals de meeste van jullie weten waren wij de eerste fysieke ukulele winkel in de Benelux. Dat is een tijd lang erg leuk geweest, omdat wij de enige waren met kennis en know how en bovendien met een extreem uitgebreid assortiment.

Door ons pioniersschap en visie zijn we zeker de eerste jaren in Europa niet heel serieus genomen. Muziek op de ukulele was een niche en echt alleen maar weggelegd voor mensen die dat begrepen. 

Vanwege onze interactieve Ukulele Chord Finder, gemaakt in 1998, begon de ukulele aan populariteit te winnen met name in Amerika. Onze website was letterlijk de allereerste ukulele website op de wereld en dus de beste: www.ukulele.nl/soundhole. Men moest met een telefoonmodem inbellen om een akkoord op te zoeken. Dat werd op een gegeven moment duurder en duurder. Toen heeft Ukemaster Koekje een GRATIS download versie gemaakt voor Mac of PC. Deze is 30.000 x gedownload. We hadden er miljonair mee kunnen worden!


Een ander ding waar we miljonair mee zouden kunnen worden is www.ukuleleplayalong.nl. Een fantastische leeromgeving met super veel mooie liedjes & videoclips om direct op mee te spelen. Allemaal met de hand er in gezet dus geen onzin akkoorden. Bovendien heeft de website een hele fijne overzichtelijke interface en sta je in direct contact met de Ukemaster. Klopt er iets niet of snap je iets niet… dan neem je gewoon contact op. Bovendien mag je verzoekjes doen!

Goed, waarom zijn we dan nog geen miljonair?? Onbegrijpelijk!

Om de doodeenvoudige reden dat we NIET commercieel zijn, te goedkoop voor wat we te bieden hebben en omdat we onze fantastische producten dus niet aan het groter publiek kunnen slijten...

Daar kunnen jullie ons natuurlijk bij helpen! Begin door eerst zelf een lidmaatschap te nemen op de Play Along voor maar 25 euro per jaar!! Echt belachelijk, dat zou per maand moeten zijn!!


Doe een verzoekje voor de GRATIS playlist! Dat kost dus maar 5 euro! De kindertjes in Singapore verdienen nog meer kan ik je vertellen!

Koop 1 van onze boekjes! Het vingerboekje bijvoorbeeld, iedereen kan het, koop ze in groten getale en geef ze weg aan je vrienden!

Of deze  fantastische aanbieding  om de laatste school ukuleles nog kwijt te raken. Koop nu een mooie en goedkope ukulele en dan met een jaar lidmaatschap op de fantastische Ukulele Play Along!