April 2020

 

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

Lieve vrienden, kinderen, juffen, meesters...

OPROEP AAN ALLE KINDEREN! Omdat jullie nu thuis zitten, hebben we bedacht om elke dag een nieuw kinderliedje in de Play Along te zetten. Dit zijn liedjes van Ukulele in de Klas die we openbaar maken. Klik hier: Kinderliedje van de DagElk liedje kun je 2 dagen gratis klikken. Geef het ook door aan andere kinderen (al dan niet met ukulele ;) die je kent. Grijp je kans en leer iets nieuws! We zijn op 1 april begonnen:

DAG 1: Bananen Groeien Nooit Alleen
DAG 2: De Leeuw Die Slaapt Vannacht
DAG 3: 3 Moons (in D én in C)

 

Free Playlist: Song of the Week

Zoals je weet zetten we elke vrijdag een nieuw liedje in de FREE PLAY LIST. Die kun je alvast bekijken! Deze week is het WANTED MAN van Bob Dylan die het samen met Johnny Cash speelt. Een super opname met een heel mooi filmpje!

Volg ons op facebook om te zien welk liedje we voor je in petto hebben.

 

 

 

Live (on-line) les

Wil je online les van de UkeMaster? Hij zit nog vast in Spanje, kan daar voorlopig niet weg dus doe hem een lol en boek een skype les.

En niet alleen de UkeMaster maar ook Vicky Vinger (alias Els, Becky Farter...) geeft zowel UKULELE- als ZANGLES. En natuurlijk ook de combinatie van die twee!

paradijs@ukulele.nl / 0618114540 / 0616508001

 

 

Ukulele voorraad!

Verder willen wij uiteraard nog steeds van onze fysieke ukuleles af. Kijk in de shop of er iets voor je bij zit! De laatste starters pakketten van Aleho hebben we opgekocht. Deze zijn geschikt voor iedereen en bij voorkeur ook voor op school bedoeld!

Kijk hier voor STARTERSPAKKET!