December 2020 (3)

 

Kerstbericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

LIEVE VRIENDEN, 

We maken elk jaar met veel pijn en moeite een kerstvideoclip. Eigenlijk houden we helemaal niet van kerstliedjes, maar we zetten ons er gewoon doorheen. En uiteindelijk zijn we dan toch blij met het resultaat en best een beetje trots erop. Tegen de tijd dat het af is hebben we het duizend keer gehoord en spelen we het zelf niet meer. Maar we vinden het wel heeeel leuk als jullie ze ook allemaal zien en lekker op meespelen met je ukulele. Dus voordat de kerst weer echt voorbij is en je weer een jaar moet wachten hier nog even de link naar de pagina met al onze kerstfilmpjes sinds 2008.

We snappen dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Vergeet daarom niet te liken! Wordt meteen lid van ons youtube kanaal. En deel het filmpje met al je vrienden, kennissen en familie! Je kunt ook naar de kerst-pagina op onze website. Dan kun je alle voorgaande jaren ook nog een keer bekijken. Merry Christmus Everybody!

 

Ukulele Play Along

Ja, onze nieuwe kerstmus-video-clip 2020 staat natuurlijk ook in de Ukulele Play Along. Tussen honderden andere liedjes. Doe ons een lol en gun jezelf een jaarabonnement voor de Ukulele Play Along! Super leuk en leerzaam het hele jaar door!

PS: Er is voor de echte die-hards ook een Christmas playlist!