Januari 2020

Geweldig nieuws uit het Ukulele paradijs

Hallo lieve vrienden

Natuurlijk een heel muzikaal maar ook liefdevol 2020!

Het goede nieuws:

  • 31 januari - laatste vrijdag van de maand
  • 1 februari - workshop
  • Online cursus vernieuwd en verbeterd
  • Dinsdag - Orkestavond
  • Ukulandia, een prachtigfe plek in Andalusië

 

Laten we met het muzikale gedeelte beginnen...

Ukulele Play Along

www.ukulele.nl/playalong is een goed middel om liedjes te leren en repertoir op te bouwen of gewoon lekker mee te spelen met allerlei soorten muziek. In een handomdraai speel je mee met honderden liedjes binnen een overzichtelijke online leeromgeving en met de mooiste muziek video’s van Youtube. Er worden aldoor liedjes handmatig toegevoegd, hierdoor weten we zeker dat de akkoorden en de timing kloppen! Bovendien, als je een abonnement neemt voor een jaar, mag je tevens een verzoek liedje doen voor de Ukulele Play Along. Iets wat je heel graag zou willen studeren! 

Je kunt natuurlijk ook alleen een verzoekje doen, zodat het liedje in de FREE PLAY LIST terecht komt. Deze playlist is voor iedereen GRATIS! Hier maak je ook anderen blij mee! ukulele.nl/shop/extras/playalong-song-request

Elke vrijdagmiddag voegen we een liedje toe die dan voor een week in de FREE PLAY LIST terecht komt. Check it out!

 

Agenda

LAATSTE VRIJDAG  VAN DE MAAND... 31 Januari - Laten we op het nieuwe jaar drinken en toosten op een liefdevol 2020. Wie komt er een liedje spelen? Tot dusver nog niets geregeld dus meld je aub aan als je wat uit wilt proberen! Alles kan! Kijk nog even terug naar het filmpje van de laatste vrijdag van november:

 

Workshop zaterdag 1 februari

Ritmes, dempen, mineur, majeur en het 7 akkoord, 3 akkoordenliedjes zoals folk, blues, country maar ook veel kinderliedjes, transponeren naar een andere toonsoort, 4 akkoorden liedjes en 3 hit rondjes waarmee je zelf een hit kunt gaan schrijven. Dat kun je allemaal leren bij de workshop van het Ukulele Paradijs.

Waar: Bergselaan 186, Rotterdam
Tijd: 10.30 - 14.00
Inclusief cursusboek en lunch

Meld je nu! paradijs@ukulele.nl  / 0618114540 - KLIK HIER voor meer!

 

advertentie

Bestel nu jouw eigen ukulele! Ga naar www. ukulele.nl/shop

 

Online cursus vernieuwd en verbeterd...

Prima om na een intensieve workshop alles op je gemak nog eens te herhalen. Wij staan altijd open voor feedback en proberen de online lessen dan ook echt te verbeteren. Soms is een lesje heel veel informatie en soms iets heel simpels. Bij de online cursus krijg je uiteraard ook toegang tot de Ukulele Play Along.

Kijk even op ukulele.nl/huiswerk

 

Vanaf februari:

DINSDAG Orkestavonden voor gevorderden

Het idee bestaat al langer, maar nu willen echt weer gaan beginnen. Het idee is om op de dinsdagavond weer een soort van repertoir opbouw avond te organiseren voor diegenen die wat meer liedjes willen spelen. Op het repertoir staan sowieso alle 1 vinger liedjes en een hoeveelheid country songs en spaanse liedjes. Op deze avond willen we uitstijgen boven het massaal gestrum van de aanwezigen door variatie van slagjes toe te passen en ieder verschillende partijtjes te geven. 

(Sorry, maar als iets saai is, dan is het een groepje mensen die steeds allemaal hetzelfde strumpartijtje doen en bovendien nog allemaal de eerste stem meezingen... ;)

Waar: Bergselaan 186, Rotterdam
Wanneer: Dinsdagavonden

ECHT IETS VOOR JOU!

Opgeven / Informatie / contact: paradijs@ukulele.nl  / 0618114540

 

Ukulandia is een prachtige locatie in Andalusië

Iets waar je echt een keer naar toe wilt om te chillen, te wandelen, mee te knutselen, tapas maken, te mozaieken en niet te vergeten... te musiceren. Er zijn verschillende instrumenten aanwezig. Een piano, contrabas, gitaren, ukuleles…
Ook in 2020 kun je voor 100 euro pp/pw (ex verbruik) bij ons overnachten.

https://www.facebook.com/Ukulandia-1881847882087691/

Kijk op onze Facebook pagina om te zien waar we het eigenlijk over hebben…