Gloria In Excelsis Ego

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kerstvideo 2021

Lieve Vrienden van het Ukulele Paradijs,

Hij is eindelijk af! Dat wil zeggen: de hele wereld kan gaan kijken en jij dus ook. Bekijk hem op je laptop, telefoon, bij je schoonmoeder...! Laten we even de kijkcijfers aanjagen om er een wereldhit van te maken!

Dit is dus weer zo'n liedje uit het 'Mijn 1ste Oooh Denneboomboekje' 
Aangezien we nog net de laatste weken in het Goudhoekje bivakkeren moesten we natuurlijk nog iets met het decor doen. En daar past In Excelsis Ego heel goed in. Zoals je begrijpt hebben we de tekst herschreven naar deze tijd. Die kun je onder de youtube video meelezen. We zullen hem nog even in de Play Along zetten zodat jullie allemaal kunnen meespelen en zingen!

 

Ben jij vergeten iets onder de boom te leggen?

We hebben nog een paar leuke ukuleles liggen. En ook boekjes. Of ben je niet van de analoge kerstboom, maar vier je alles online? Geef je liefste dan een Play Along abonnement. Ik zou zeggen: doe meteen levenslang! Want dat levert enorm voordeel voor iedereen! www.ukulele.nl/playalong

Onze medewerkers zitten dag en nacht klaar om al uw vragen te beantwoorden!

0618114540 / 0616508001 / paradijs@ukulele.nl / gloria@ukulele.nl

 

Levenslang!

Dan zit je bij ons aan het goede adres! Neem een levenslang lidmaatschap op de Ukulele Play Along, nu voor maar 100 euro (met aftrek van eerder betaalde termijnen!). Aanbod is geldig tot 11 januari!

Je kunt ook onze kersthits meespelen met de play along.
Dat is DUBBEL GENIETEN!


 

 

Zijn wij ook nog iets vergeten?
Laat het ons weten!
06-18114540 / paradijs@ukulele.nl / hiernamaals@ukulele.nl


Liefs uit het Paradijs, (binnenkort uit het Hiernamaals)

Jan en Els