Ukulele Paradijs Dec 2023

 

 Nieuws uit Het Ukulele paradijs 

Lieve ukulele vrienden,

We houden het dit jaar simpel met de kerst! 

Vorige jaar maakten we een prachtige kerstclip in Madagaskar met daaraan een inzamelactie verbonden voor dit armste land van de wereld. Er zijn donaties binnen gekomen maar echt veel te weinig om een verschil te maken. Is het aan je voorbij gegaan? Je kunt nog altijd doneren om bv het klimaat een beetje te helpen door voor maar 2 euro een boompje te planten. Hiermee help je ook de lokale bevolking! En het kost werkelijk waar geen drol en als er genoeg mensen zijn die dat doen. Dat helpt!! Kijk nog even naar de clip van vorig jaar: 

 

Doneer via een tikkie:
Plant een boom en help de lokale bevolking in Madagaskar!

 

Kerst 2023
Dit jaar willen we wéér een inzamelactie verbinden aan het filmpje dat we gaan maken. Ook een super belangrijk onderwerp: Alzheimer! Misschien steekt Alzheimer iets meer tot de verbeelding. Wie heeft er geen last van? Eén op de vijf mensen krijgt het! En heb jij niet ook al last van Alzheimer Light?

Al is het maar 2 euro! 

Vanaf de release van de nieuwe Kerstfilm zetten we ons in om geld in te zamelen.  Dit kun je direct storten op de rekening van Alzheimer Nederland. We hopen echt een verschil te maken met onze nieuwe kerstvideo! Wij willen rond de kerst bewustzijn creëren voor de mensen om ons heen.


NOTA BENE:
Zoals jullie in de vorige mail lazen willen we miljonair worden met de Ukulele Play Along. Daar is ook nog niet veel van terecht gekomen. Met een lidmaatschap op de Play Along doe je vooral jezelf een plezier! Van elk nieuw lidmaatschap in november en december doneren wij €5 aan Alzheimer Nederland.

 

 

 fantastische aanbieding 

In de maand November is het Trippel Trap Sinterklaasboekje wel 'twee en een halve euro' GOEDKOPER dan normaal!! (Dat is maar 8,50)

Met maar 6 akkoorden speel je het hele boekje uit!! Super leuk om op school in de klas uit te proberen. Of thuis onder de kerstboom mag natuurlijk ook. Er staan veel kleurplaten en spannende plaatjes in dit mooie boekje!

Bestel hem NU!