• nieuws • contact • starterspakket
• boekjes • kopers • in de pers • clubs

Ukulele.nl

Sinds 1998 hebben we op ukulele.nl een ukulele chordfinder staan die handig is om ukulele accoorden te vinden. Deze heeft wat nieuwe versies gekregen en de laatste versie dateert uit 2004. De ukulele Play Along Songs werden toegevoegd. Er wordt hard gewerkt aan een update waarbij meer accoorden gedefinierd zijn (zie ook de ukemaster voor Iphone). De ukulele website kan in de toekomst meer gebruikt worden als tool om beter muziek te leren spelen en/of te analiseren. Hiervoor wordt dus gewerkt aan een nieuwe website met meer mogelijkheden en we streven ernaar Play Along Films te maken!

Ukulele Workshop

Zondag 3 MAART - Op het Goudse Stadstrand @ GOUDasfalt

Wil je Ukulele leren spelen of je spel even opfrissen?

Met deze workshop kun je in korte tijd je niveau opkrikken! 

De workshop is zowel geschikt voor beginners als iets gevorderden. Je zult in korte tijd leren hoe je met enkele eenvoudige akkoorden heel veel liedjes kunt spelen. We besteden ook vooral aandacht aan ritme en maatgevoel, want dat maakt het grote verschil. Tussendoor zullen we ook een beetje theorie behandelen.

Het is van 10:30 tot 13:30..

De kosten zijn €50 per persoon inclusief Cursusboekje en koffie/croissant/thee/limonade
Locatie: Goudasfalt / Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda

Doe je mee of heb je vragen?
Stuur een email naar: paradijs@ukulele.nl of 
Bel ons op 06-18114540 (Marcel)


Ukulele lessen in Gouda
+ Uitvoering @
Gouda bij Kaarslicht

We gaan in de komende weken een serie ukulele lessen organiseren in het Mobiele Ukulele Paradijs bij het Strandpavilioen op GOUDasfalt. En dan lijkt het ons geweldig als we op kaarsjesavond één of twee liedjes ten gehore kunnen brengen op de markt.

Gouda bij Kaarslicht is dit jaar op vrijdag 14 December.

LESSEN
6 Vrijdagavonden vanaf 26 oktober (of 2 november...)
2 nummers uitvoeren tijdens Gouda bij Kaarslicht
De lessen zijn van 19:30 tot 21:00
In het Mobiele Ukulele Paradijs (tenzij we daar niet meer in passen...)
@ Goudafsfalt, Gouderaksedijk 36, 2808 NG Gouda

De kosten zijn €90 voor 6 lessen.

Doe mee!

Als je al ukUlele kan spelen kun je ook mee doen. Je hoeft dan natuurlijk niet alle lessen te volgen.

En misschien ken je zelf nog iemand anders die mee wil doen?

email ons: paradijs@ukulele.nl
of bel: 0618114540 (Marcel) 0616508001 (Eveline)

foto van Ukulele Paradijs.Zondag 18 maart

George Formby meeting in Etten-Leur

https://www.facebook.com/events/1780522838915715

En om alvast in de sfeer te komen is hier "Aunty Maggie's Remedy" om mee te spelen in de Ukulele Play Along: 
http://www.ukulele.nl/playalong/#1068

 


We staan sinds kort met het Mobiele Ukulele Paradijs in Gouda op het terrein van  GOUD  asfalt !

ALLE UKULELE SPELERS IN GOUDA E.O. VERZAMELEN!

Zondag 8 oktober Open Dag met GOUDasfalt. Hier kun je ook komen meespelen!

In de ochtend van 8 oktober vanaf 10uur hebben we ook een uitgebreide workshop voor de degenen die het echt goed willen leren!

Gepland: Vrijdagavonden samen spelen!

 


THUIS op de KAAP

 

ZATERDAG 27 AUGUSTUS
Welkom Thuis Festival bij Walhalla op het Deliplein.
 
ZATERDAG 3 SEPTEMBER
Theater 'Het Ukulele Paradijs' bij de Nacht van de Kaap.
 
VRIJDAG 2 - ZONDAG 4 SEPTEMBER
Zichtbaar aanwezig op de WereldHavenDagen met het accent op de zondagmiddag!

Lieve Vrienden

Na maanden klussen en crowdfunden zijn we zover.. Nou ja, nog echt niet helemaal klaar maar af genoeg om er mee de hort op te gaan. De 8 meter lange Circuswagen 'Het Ukulele Paradijs' gaat naar de Kaap. 

In de vroege ochtend van zaterdag 27 augustus gaat de wagen van 'Kaus Australis’ (kunstenaars Collectief Melanchtonweg), getrokken door een tractor, via de Coolsingel, de Erasmusbrug over naar de Kaap! Aldaar staat hij diezelfde dag op het Deliplein te pronken als nieuw mobiel Ukulele Paradijs!

De vuurdoop vindt plaats bij Walhalla's Welkom Thuis Straattheater Festival!  waar wij jaarlijks terugkeren met een zomerse Ukulele Play Along Show! Een mooiere plek voor de premiere kun je je niet wensen. De laatste vakantie dag met een ongedwongen sfeer! Vergeet je ukulele niet!

In de hele week daarna staan wij geparkeerd achter de Fenix Loods voor wat kleinere activiteiten in en om de wagen. Je kunt aanschuiven bij het Maandag Orkest. Je kunt meespelen met de digitale of analoge Ukulele Play Along en korte instructie workshops volgen maar je kunt ook je ukulele komen laten zien of laten bijstellen. We hebben wat ukuleles bij ons dus heb je er nog geen? Kom dan langs. Raadpleeg even www.ukulele.nl voor het laatste nieuws want de planning is nog niet helemaal rond!

In het weekend van de WereldHavenDagen sluiten we de week af met Een Bonte Avond bij de Nacht van de Kaap. We doen 2 x een Ukulele Play Along Show met o.a. Liedjes uit het 1 Vingerboekje. De eerste Play Along begint om 19.00 en tweede rond 23.30!

De artiesten uit de stal van 'Het Ukulele Paradijs' zorgen mede voor een gevarieerd programma! Onder andere zijn te zien: Small Talk, de Aimabele Schoften, Maria Mejor, Berry Good y Uno Mas, Yes Darling, Zita, en het Grandioze Disco Duo uit Las Vegas: Sexy Ted & Dollar Bill. Het volledige programma verschijnt op www.ukulele.nl.

 

Ook op zondag doen wij speciaal voor de wijk een Ukulele Play Along… Er valt weer mee te spelen uit het 1 vingerboekje..

Heel Katendrecht is uitgenodigd! Heb jij ook een mooi liedje of wil je eens wat uitproberen voor publiek?? Geef je op voor het Open Podium en misschien zit jij de volgende X ook in de Ukulele Paradijs Play Along Song Show!!

 

 

Mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van:

 

De Dag van de Romantische Muziek was super leuk. Op naar het Welkom Thuis Festival op het Deliplein, Katendrecht, Rotterdam! MET DE WOONWAGEN, HET MOBIELE UKULELE PARADIJS!!! JEEEEEEEEEEEEEH

 


Het Ukulele Paradijs gaat verhuizen!

 Vanaf 14 juli zijn we niet meer op de Abraham van Stolkweg te vinden. De woonwagen - ofwel het toekomstige Ukulele Paradijs - blijft in Rotterdam. De winkel en de ukuleles gaan naar Vlaardingen, Winkelhoeve 7. Ook daar zullen we alleen op afspraak open zijn. Dus bel ons!


 

Hallo ukulele vriend,

Je hebt ooit bij ons een ukulele gekocht of een cursus gevolgd.. Jemig, dat is al weer zo lang geleden. We zouden het echt heel plezierig vinden jullie weer te zien! Gewoon,.. opdat we weer eens bij elkaar zijn en op de hoogte raken, plannen smeden voor nieuwe filmpjes.. De locatie met woonwagenpodium ademt een enorm fijne sfeer uit! Zeker voor Rotterdamse ukulelespelers is Loods 100 in de Poligono Kleinpolder op een steenworp afstand en eigenlijk niet te missen.
KOM LANGS OM DE MOGELIJKHEDEN TE BEKIJKEN!

NIEUWS IN HET KORT:

Vanaf 1 april wordt er elke week een nieuw filmpje gemaakt met ukulele akkoorden. www.ukulele.nl/WEEKFILM . Ook www.ukulele.nl/PLAYALONG is gerepareerd! Dan hebben we nog de ukulele boekingssite www.ukulele.nl/BOEKINGEN met het daarbij horende woonwagen podium waar ook jij als artiest kunt optreden..

Open deur dag 1 april

Meer informatie

Wil je meer doen? www.ukulele.nl/crowdfunding


Het wordt steeds leuker in het nieuwe Ukulele Paradijs


Mele Kalikimaka Ukulele Play Along X-mas 2015


We hebben hele leuke Sinterklaas- en Kerstboekjes voor ukulele. In het hele Sinterklaasboekje komen maar 6 verschillende akkoorden voor die snel te leren zijn. In het kerstboekje komen iets meer akkoorden voor, maar dan heb je ook nog wat om de tweede kerstdag door te komen.


Ukulele Vrienden,

Afgelopen 5 mei bestond het Ukulele Paradijs 5 jaar! Daarvoor zijn we jullie natuurlijk nog een feestje schuldig. Maar dat is niet alles. We moeten namelijk ook het pand aan de Paradijslaan verlaten per eind mei. Jawel! En dan voor degenen die beslagen ten ijs willen komen op het jubileumfeest organiseren we op de valreep nog even wat workshops. Heel leerzaam en heel leuk!

Groet uit het Ukulele Paradijs!

 

 

ZATERDAG 30 MEI 2015 / Jubileumfeest
5 jaar Ukulele Paradijs

PROGRAMMA:

2 uur: Rommelmarkt van ukuleles en curiosa

2 tot 4 uur: Kinder workshops. Ook de Von Trapp Ukulele Familie is uitgenodigd een demonstratie te geven over hoe de ukulele te spelen!

Tussen 4 en 5 begint het voor de volwassenen. HAPPY HOUR: We openen met een borrel en een hapje op kosten van het Ukulele Paradijs.

Rond 5 uur geeft de ‘All Star Ukulele Huisband’ de aftrap met een Analoge Ukulele Play Along sessie buiten op de stoep! Dan hangen de akkoorden aan de waslijn zodat iedereen mee kan spelen. Heb je nog geen Ukulele? Geen nood! Je kunt er eentje lenen.

Tussen 6 en 7 is er een soep met brood of iets dergelijks. In ieder geval iets te eten.

AVOND:

Om half 8 begint het avond programma met optredens van artiesten die we graag nog een keer terug willen zien en horen zoals: 

Klets, Berry Good y Maria Mejor, Ukuladies, Jesus Evil Highway, Delouise e.v.a.

Vanaf 10 uur gaan we naar binnen en is er een Ukulele Café met nog veel meer artiesten! Wil je ook komen spelen? Meld je dan nu aan! Atoe...!

   

Zaterdag 23 mei - Ukulele Workshop in het Ukulele Paradijs

Heb je zin in een begin-/opfris- cursus ?

Wil je Ukulele leren spelen of je spel even opfrissen? Dit is de laatste workshop op de huidige locatie in het Ukulele Paradijs aan de Paradijslaan! Onbeperkt aanmelden!

Met deze workshop kun je in korte tijd je niveau opkrikken en speel je de sterren van de hemel!

Het is van 10:30 tot 14:30..

De kosten zijn €40 per persoon per workshop
inclusief lunch/koffie/thee/limonade

Doe je mee of heb je vragen?
Stuur een email naar: paradijs@ukulele.nl of 

 

   
DE WINKEL MOET SLUITEN!!

 

Eind mei loopt het contract af...
Dit betekent het einde van het Ukulele Paradijs aan de Paradijslaan in Crooswijk. We weten nog niet hoe de toekomst van het Ukulele Paradijs er uit gaat zien. Vermoedelijk gaan we door in de
woonwagen!? Deze zal omgebouwd worden tot theater/podium waar wij in de toekomst ons Ukulele Café willen voortzetten. Wij hopen u allen 30 mei te treffen en we houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van ons mobiel theater.

PS: Mocht iemand nog een (tijdelijke) loods weten met een ingang van minimaal 3m40 hoog... laat het ons dan aub weten!!

   

Ukulele-les-on-line

Binnenkort gaan we ons interactieve lesprogramma lanceren waarop je je per maand of per jaar kunt abonneren. Je leert stap voor stap akkoorden, ritme, melodie harmonie, etc....

Heb je interesse? Neem dan even contact met ons op!

paradijs@ukulele.nl

   

BIJ OMA GREET OP DE BANK

Op 22 mei in Studio de Bakkerij zijn we te gast in het programma HAVENLOODS LIVE

Oma Greet leest elke week de havenloods en praat dan met de mensen achter het nieuws. Zo ook met ons dus, want wij stonden onlangs op de voorpagina. En dan gaan we bij Oma Greet natuurlijk ook wat muziek maken!

UKULELE AVOND STUDIO DE BAKKERIJ

Op 12 juni 2015 zijn we weer te gast bij het Gist podium in Studio de Bakkerij. Samen met onze Ukulele Vrienden: de Ukuladies, Small Talk, Jesus Evil Highway en het Ukulele Paradijs zal het een gevarieerde Ukulele avond worden.

 

 


Het Ukulele Paradijs bestaat 5 jaar!

...en eind mei moeten we het pand aan de paradijslaan verlaten...
MAAR EERST NOG EEN JUBILEUM FEEST OP 30 MEI

en natuurlijk klantenkortingen!

EN WE DOEN NOG TWEE OPFRIS/WORKSHOPS IN HET PARADIJS. ZATERDAG 16 MEI EN 23 MEI 
DE WORKSHOPS ZIJN GESCHIKT VOOR BEGINNERS EN VOOR DEGENEN DIE DE UKULELE NET WEER UIT HET STOF HEBBEN GEHAALD...


Foto: De opening 5 mei 2010


We doen mee voor de Aardig Onderweg Award!
Een initiatief van de RET in Rotterdam.

De Aardig Onderweg Award is een prijs van €10.000 voor mensen die iets bijzonders doen, ontwikkelen of betekenen in de regio Rotterdam en hiermee al aardig onderweg zijn, maar nog wel een (extra) steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met de Award en het geldbedrag worden de winnaars gestimuleerd om hun doel te bereiken.

Wij willen workshops geven aan groepen docenten van basisscholen. Daarmee leren we ze in korte tijd ukulele spelen. We laten zien hoe makkelijk het eigenlijk is en hoe je het zelf met de klas kan gaan doen, ukulele spelen!

RTV Rijnmond heeft een uitzending gemaakt van de aftrap voor de award 2015. Je kunt ons zien vanaf ongeveer minuut 6.

 


Ukulele Workshop
op ZATERDAG 21 maart

 

Heb je zin in een begin-/opfris- cursus ?
Meld je dan nu aan!!!

Wil je Ukulele leren spelen of je spel even opfrissen?

Met deze workshop kun je in korte tijd je niveau opkrikken! 

De workshop is zowel geschikt voor beginners als iets gevorderden. Je zult in korte tijd leren hoe je met enkele eenvoudige akkoorden heel veel liedjes kunt spelen. We besteden ook vooral aandacht aan ritme en maatgevoel, want dat maakt het grote verschil. Tussendoor zullen we een beetje theorie behandelen. 

Het is van 10:30 tot 14:00..

De kosten zijn €40 per persoon per workshop inclusief lunch/koffie/thee/limonade

Doe je mee of heb je vragen? 
Stuur een email naar: paradijs@ukulele.nl of 
Bel ons dan op 06-18114540 (Marcel)


  Let op!!! 

Vrijdag 14 NOVEMBER staat Jennifer van de Ukuladies in de winkel!

Heb je nog een set snaren nodig, een tuner of een ukulele ga dan zeker even gezellig langs voor een onvergetelijk moment met Juffrouw Jenny. 

 UKULELE PARADIJS NIEUWSBRIEF

1 AUGUSTUS 2014

Facebook LIKE offensief: OP NAAR DE 1000+!!

Mensen uit de wijk, de rest van Rotterdam en onder ukulele vrienden.. WANT TSAA nu wil het geval dat we ons pand moeten verlaten. Hoelang we nog in Crooswijk, Rotterdam zitten, is onbekend. Uiteraard hopen wij op 5 mei 2015 ons 5 JARIG BESTAAN gewoon aan de Paradijslaan te kunnen vieren!

Daarom is het van belang dat onze populariteit ZICHTBAAR stijgt.. Dus doe ons een plezier, ga even naar FB en blijf bovendien op de hoogte van de ontwikkelingen, optredens, festivals, nieuwe liedjes enz. https://www.facebook.com/UkuleleParadijs


IN DE MEDIA

Onlangs in de METRO

 


We gaan effe een stukkie terug in het verleden.
2 leuke filmpjes over Het Ukulele Paradijs!

Bogue / In the Picture

 

Man bijt hond kwam langs.. 

Binnenkort

Drive-in Barn BRABANT! Schijndel 

UKULELE WORKSHOP VOOR JONG EN OUD OP DIT KEILEUKE FESTIVAL

 


 

Enkele nazomerse activiteiten

21 September staan we op de Nederlandse muziekbeurs in Uitgeest. Dat belooft heel wat te worden, ga even kijken op http://www.dutchmusicevent.nl 

5 oktober de 'Zoete Ontmoeting' in Crooswijk.. valt samen met de kunstroute! Een klein festival in het Hart van Crooswijk waar het Ukulele Paradijs natuurlijk niet kan ontbreken met optredens van diverse artiesten en rommelmarkt!

 


 

Tot slot...

Recentelijk toegevoegd op ukuleleplayalong.nl

 

  • Pinches Holandeses - Mexicaans Meisje
  • Home - Edward Sharpe And The Magnetic Zero
  • In Your Arms - Chef'Special
  • Baby - Julia Nunes (the Supremes ft. Justin Bieber)
  • I love you, Raylene - The Wellington International Ukulele Orchestra
  • Lonesome Whistle - Hank Williams Sr.

 

 


"platte" Kala Travel Ukulele.
Sopraan 170 euro, Concert 180 euro, Tenor 190 euro.
Inclusief travelbag.
De laatste...

kala travel

 

    

 

 

Eddy Finn concert ukulele.
inclusief hippiekoffer. 
De laatste... €250.

 eddy finn concert  


Kijk in de Agenda voor speeldata

 

 

 


De vergeten Uke hoek...

 

Wij hangen bij binnenkomst achter de deur en wij willen graag weg daar ...met iemand mee dus.
Even voorstellen...


Van links naar rechts,
bovenste rij:

onderste rij:

 


 

 

 

Aanmelden:  paradijs@ukulele.nl


Van onze vrienden Marco & Jac dit prachtige lied...
Je kunt er ook direct met meespelen: www.ukuleleplayalong.nl/#song_id=623

 


Op 17 november aanstaande treden Professor Peter and Doctor Dick op in het Nivon Dirk Smitsstraat 76 te Rotterdam van 17.00 tot 18.00 uur


Voorgeschiedenis:

Niemand zal het zomaar geloven maar er zit een heuse Ukulele hype aan te komen... Wij zijn al jaren bezig dit te veroorzaken maar pas nu lijkt dit echt op gang te komen. Steeds vaker kom je mensen tegen die ook Ukulele spelen. Het is ook niet zo gek want het is een eenvouding en klein instrument en niet duur!! We kennen dit instrument van Hawaii. In de 20er jaren ontstond de eerste hype, de 2de kwam in de crisistijd van de jaren 50. Arthur Godfrey zorgde er met zijn TVshow voor dat iedereen met een plastic TV Pal thuis op de bank meespeelde. De uitzinnig populaire Elvis Presley deed er nog een schepje bovenop waardoor ook nu nog iedereen weet wat een Ukulele is! De tijd is rijp... De Ukulele is een vredelievend instrument. Je maakt er altijd vrienden mee, de ukulele clubs schieten als paddestoelen de grond uit en muziek maken is plots voor ieder weggelegd. In een tijd van crisis, mentaal, fysiek of financieel komt de Ukulele nooit ongelegen!

 


Het is velen van jullie wellicht ontschoten maar ook jij had die fantastische toegangskaart kunnen winnen voor een optreden + een naborrel met onze vrienden van het Ukulele Orchestra of Great Britain aankomend weekend in Paradiso.

Wij willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun inzending...
De ultieme winnaars zijn geworden:

1ste prijs KLets 2de prijs Delouise

3de prijs Bassio!

We hopen dat in de toekomst de mail beter gelezen wordt en dat er een groot aantal filmpjes ingezonden zullen worden. Ga vast aan de slag want er valt van alles te winnen in de toekomst! We kijken altijd uit naar goeie liedjes met mooie filmpjes!!!


Jaja, we hebben nu 3 handgemaakte banjoleles in het Ukulele Paradijs hangen. Ze zijn gemaakt door Wim van de Leden - zie ook: www.banjolele.net

Kom ze proberen!

 

28 APRIL Ukulele Play Along op het Stand out to Sea festival

Er komt weer een playalong. Dit keer met havenliedjes bij het Stand out to Sea festival, bij het maritiem museum. Kijk ook op www.standouttosea.com of in onze agenda.

Het Ukulele Paradijs bestaat dan ook 2 jaar. En dat mag gevierd worden! 


Lunchroom Baklust in Den Haag hangt tot de zomer nog vol met ukuleles

Wegens succes verlengt...
Play Along in Baklust:
 

NIEUWE LADING KALA UKULELES!!

De sunburst JAZZ tenor is weer leverbaar!
En de Butterfly Tenor komt eraan!!
 
The Kala Arch Top Tenor Ukuleles have a beautiful Archtop/Archback design with classic F-holes. Fitted with a solid Mahogany top (solid Spruce top for sunburst and black models) and Mahogany back and sides, these instruments resonate with a warm, mellow sound. A Shadow Active Pickup provides amplification. The ukes are trimmed with white pearloid binding around the body and fretboard. A stylish Mother of Pearl Palm Tree inlay decorates the fingerboard

 


Het kerstboekje is uit!

Vanaf 17 december in de winkel!!

U kunt het voor 10 euro bij ons in de winkel krijgen. 
Dit boekje kunnen we u ook voor 12,50 per post toezenden!

 

Kerstaanbiedingen:

Groene Korala met boekje 30 euro!
Mahalo LTD 2 met koffer en boekje 100 euro!
 

 


 


Zolang de voorraad strekt..... 

Omdat alle ukuleles bij de leverancier erg snel uitverkocht waren en het een erbarmelijke winter dreigt te worden zonder nieuwe levering van ukuleles, moesten we wel het een en ander inslaan om deze winter te overleven.... 
 

Ukulele in de Klas

Lees meer hierover op: www.ukulele.nl/indeklas


Dinsdag 23 augustus: Hoera! De Korala's zijn binnen.
Allerlei smaken en maten, met en zonder pick-up. 


OoooWat Mooi!

Speciaal gemaakt als tribute voor de Legendarische muzikant 'IZ' deze 

Tenor Ukulele 
Merendeel van de carrière van Israel - or IZ, zoals hij welbekend is - koesterde hij een vintage Martin tenor ukulele, waarmee hij speelde tijdens opnames en concerten.

Deze Ukulele met schitterende Mahony Constructie,
heeft een Oost Indiaanse Rozenhout headplate versierd met een Hawaiin Koahout 'IZ' inlay

en een roze parelmoer hibiscusbloem inlay.
Hebben???

Deze unieke Martin 1T IZ Tenor Uke
is leverbaar op bestelling in de
laatste week van Mei
voor de tribute prijs van 1769,-.


 

 

MODEL: “IZ” 1T Israel Kamakawiwo’ole Commemorative Tenor Ukulele

CONSTRUCTION: Applied Dovetail

BODY SIZE: Tenor Ukulele

TOP: Quilted Mahogany

ROSETTE: Single Ring – B/W/B/B/W/B

TOP BRACES: Sitka Spruce, Traditional 1T Tenor Ukulele Pattern

BACK: Quilted Mahogany

SIDES: Quilted Mahogany

RIBBON: Spanish Cedar

TOP BINDING: 1/8” Brown Tortoise Color with .030” B/W Wood Fiber Inlay

PDF File met meer info en specificaties: http://www.martinguitar.com/component/k2/item/download/40482_dc934beb1313e3b462ecf60789e51c28.html

 


 7 Augustus 2010 - Winkel bij nacht


 


Bekijk ons Kerstfilmpje 2012

Op YouTube of op UkulelePlayAlong

En speel mee...

Check ook www.ukulele.nl/tv voor een extra lange Kerst-Special

  

 

 

 


Sinds kort hebben we ook Luna ukuleles in de winkel!
Alle modellen op de foto zijn in de winkel aanwezig.

 


Woensdag 18 juni in winkel: De Kinderpers 


 19 mei 2010: Woensdag in de winkel. / Ukulele Paradijs on wednesday

 

 Opening Ukulele Paradijs, 5 mei 2010